banner3

Artikelindex

10 Trackers gedoneerd

Geplaatst op 7 december 2016, 11:07

Van een anonieme donateur hebben we tien trackers gekregen. Met het oog op de vele ontsnappingen en het grote ontsnappingsrisico,  is dit een zeer welkome donatie. 

De trackers zijn besteld en onze eerstvolgende aankomst zullen deze aan adoptanten worden geïntroduceerd. De trackers zullen per maand gehuurd kunnen worden voor een bepaald bedrag en we hopen dat we zo geen enkele (langdurige) ontsnapping meer zullen hebben. Hoe dit precies in het werk zal gaan wordt nog uitgewerkt. Dit word vervolgd. Wij zullen hier uiteraard meer aandacht aan gaan besteden.

Wij bedanken de donateur hierbij ontzettend!!!

Dierenlot doneert € 5.000,- voor sterilisaties

Geplaatst op 18 juli 2016, 14:54

05-08-2016:

De stand staat sinds vandaag op 5.913,75

Deze week geen sterilisatie actie in Roemenië, dus totaal uitgegeven 2.126,41

 

22-07-2016: 

In totaal hebben we voor sterilisaties een schitterend bedrag van        €5.843,75 ontvangen. 

Hiervan is uitgegeven € 2.126,41 aan sterilisatie.

Dus van de huidige opbrengsten kunnen nog 150 honden gesteriliseerd worden.

______________________________________________________________

18-07-2016: 

Stichting Dierenlot is een Nederlandse stichting die diverse lokale en regionale organisaties ondersteunt en zich bezighoudt met het welzijn van dieren. Ze ondersteunen bijvoorbeeld ook de dierenambulance. Zie meer over Stichting Dierenlot op www.dier.nu 

Deze geweldige stichting heeft, op aanvraag van onze collega van Sponsors en PR, aan Dogs Adoptions Nederland een fantastische donatie van € 5.000,-overgemaakt voor sterilisaties in Roemenië. Dit geld is uitsluitend bedoeld omdeze zomer de honden te steriliseren. Dus we gaan de dierenartsen in Roemenië flink aan het werk zetten. 

Het is, zeker nu met alle kosten die er op dit moment zijn of die er binnenkort aankomen , een fantastische gift.

We zijn Stichting Dierenlot dan ook enorm dankbaar voor deze gift.

 

DAN-wandeling 1 mei 2016

Geplaatst op 1 mei 2016, 20:15

Enkele foto's DAN-wandeling 1 mei 2016 

  

  

    

  

  

  

  

  

    

  

  

  

   

  

Iedereen bedankt voor de zeer geslaagde wandeling!


 

Wandelen voor zwerfhonden

Geplaatst op 5 april 2016, 13:39

Wandeling ter ere van Wereldzwerfdierendag 

Op 1 mei 2016 komen we weer in actie voor de zwerfhonden van Roemenie d.m.v. de jaarlijkse DAN-wandeling! U bent van harte welkom ook mee te lopen. 

De wandeling

Wanneer: zondag 1 mei 2016 

Aanvang: 12.00 uur 

Waar: Zuigerplasbos, Lelystad (Zuigerplasdreef, met borden aangegeven. Exacte routebeschrijving ontvangt u na aanmelding)

Wie: Iedereen die begaan is met het lot is van zwerfdieren is van harte welkom!

Entree: Als entree vragen wij een zak hondenvoer voor de honden in Roemenië. Het voer wordt per vrachtwagen naar de asiels gebracht. Natuurlijk kunt u ook een financiële donatie doen. (ZieDoneren voor meer informatie).

In het Zuigerplasbos mogen honden los lopen, mits onder appèl. De route is ongeveer 5 kilometer en zal naar verwachting 1,5 uur in beslag nemen. Na afloop van de wandeling staat er koffie thee en fris voor u klaar en water voor uw hond(en).

Heeft u belangstelling voor deze wandeling en wilt u meelopen? Stuur dan een mail naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld het aantal personen en honden waar u mee komt.

U ontvangt dan een bevestiging met het een en ander aan informatie.  

Heel graag tot 1 mei!!!

(Organisatie: Judith La Rivière, 06- 10 44 88 95)

 

 

 

 

 

 

 

Voer aangekomen in Slatina

Geplaatst op 5 februari 2016, 18:18

Dankzij Transportbedrijf Van den Heerik en alle donateurs en sponsors is Gratiëla, asielhoudster van het asiel in Slatina, nu weer 4.000 kilo hondenvoer rijker. En kan ze daarmee de honden weer een paar maandjes voeren. 

Wij bedanken iedereen die geholpen heeft dit voer naar Slatina te krijgen en met nameTransportbedrijf Van den Heerik die volledig belangeloos dit meegenomen heeft. 

Transportbedrijf Van den Heerik neemt voer mee naar Slatina.

Geplaatst op 8 januari 2016, 17:21

We hebben transportbedrijf Van den Heerik bereid gevonden om in februari 4.000 kilo hondenvoer voor ons mee te nemen naar Slatina. In het verleden heeft dit transportbedrijf eerder voer meegenomen en wij zijn ze zeer erkentelijk.

Ontzettend bedankt!!!!

Wij bedanken Michael Traub

Geplaatst op 13 oktober 2015, 18:09

Wij zijn geroerd en dankbaar voor Michael Traub en zijn bedrijf.

Deze meneer en zijn bedrijf sponsoren ons aankomend transport in november.

Deze meneer heeft een flink bedrag gedoneerd zodat we een flink aantal honden met hartworm kunnen behandelen.

Deze meneer zal volgend voorjaar het steriliseren van 100 honden op zich nemen. 

Michael schrijft:

" in loving memory of my wonderful grandparents Erna & Siegfried Fleischer "

They teached me to help if I can for what my heart beats. 

(in liefdevolle herinnering aan mijn lieve grootouders Erna & Siegfried Fleischer. Zij leerden mij daar te helpen waar mijn hart voor warmloopt.)

Wij bedanken Michael hartelijk voor zijn zéér genereuze donaties.

 

Doggymarathon brengt meer geld op dan vorig jaar.

Geplaatst op 1 juli 2015, 17:04

Werd er in 2014 nog een bedrag van 17.220 euro opgehaald voor de Roemeense honden met de Doggymarathon. Dit jaar is dat bedrag veel meer. 19.698 euro is er maar liefst opgehaald. Hiermee kunnen 8000zwerfhonden van gesteriliseerd worden.

Natuurlijk liepen er ook een aantal DAN-ers mee.

Eén van onze zeer gewaardeerde opvangmoeder Sacha Chen liep met DAN opvanghondje Viola mee en samen haalde zij 255 euro op. Een bedrag om trots op te zijn. 

Ook liepen onze eigen Linda van Wagtendonk met Moldo en Lana mee. En Monique Dubbeldam met haar dochter en Roemeentjes Cordelia en Cornelia (Fay en Indy). 

Er was een wedstrijd gaande wie er het meeste geld inzamelde en dat waren Linda en Moniqua alias the Romanian Rabbits. Met een bedrag van1325 euro hadden ze het meeste geld van alle teams opgehaald. En uiteraard werden óók zijn gehuldigd tijdens de marathon. 

Op naar Doggymarathon 2016. Natuurlijk hopen we dat er dan nóg meer geld opgehaald wordt, om nog meer honden te steriliseren. Doet u dan ook mee?


 

DAN-wandeling 2015 groot succes

Geplaatst op 10 april 2015, 13:07

Al voor het vierde jaar op rij organiseerde Judith la Riviéra een DAN-wandeling rond Wereld- Zwerfdierendag. Met als doel om zoveel mogelijk hondenvoer in te zamelen (entree is dan een zak voer) voor de Roemeense honden in Roemenië.

Ook dit jaar was er weer een geweldig georganiseerde wandeling in Lelystad. Nu was het op eerste paasdag 5 april 2015. Er waren ongeveer 70 aanmeldingen. Op de dag zelf werd iedereen verwend door prachtig weer, waardoor iedereen in opperbeste stemming was. De honden hadden plezier in het bosgebied. Ook heerlijk pootje baden in één van de heerlijke prutslootjes en meertjes was een gewild activiteit onder de honden.

Bij terugkomst op de parkeerplaats stond de organisatie klaar met drinken en versnaperingen. Geweldige organisatie dus. 

Maar het doel was natuurlijk zoveel mogelijk voer in te zamelen. Nadat Ton kwam aanrijden, werd de ene na de andere zak uit auto's getrokken en aan Ton gedoneerd. Omdat de bus van Ton even tijdelijk uit de roulatie was, kwam Ton met zijn eigen auto. Het hoeveelheid voer wat gedoneerd werd, kon allemaal niet in zijn auto. Dus 2 andere DAN teamleden namen ook een flink aantal kilo's mee naar huis. 

De totale hoeveelheid wat er die dag is opgehaald: 1030 kilo hondenvoer.

Wij willen iedereen bedanken: Judith voor je organisatie, tot volgend jaar? Alle mensen die gekomen zijn en gedoneerd hebben. Alle mensen die niet konden komen, maar wel gedoneerd hebben.

Komen jullie volgend jaar weer?

Komen jullie volgend jaar weer?

 

Coocki's 1 euro fonds

Geplaatst op 21 februari 2015, 21:20

Dit maal (maand februari 2015) koos Miranda Michielsen (oprichtster van deze FB-groep) voor Stichting Dogs Adoptions Nederland. DAN ondersteunt Roemeense asielen met voer, spullen en medische zorg. Ook helpen ze mee met sterillisatieprojecten en hebben ze een adoptieprogramma van adoptabele Roemeense honden naar Nederland. Eind volgende maand staat er weer een transport gepland en dit brengt natuurlijk veel kosten mee. Voor meer informatie kan je terecht op hun facebookgroep https://www.facebook.com/Dogsadoptionsnederland of op hun website http://www.dogsadoptionsnederland.nl/Chantal de Prouw staat tot uw beschikking om al jullie vragen te beantwoorden. 
€1 (of meer) storten kan naar IBAN: NL95RABO0132753030, BIC: RABONL2U, op naam van Stichting Dogs Adoption Nederland. Waalstraat 10, 3363 CN, Sliedrecht. Met vermelding van 'Coockies Fonds'.
Non-profitorganisatie 
Opbrengst voor DAN:
25 februari 2015: totaal 71,50 euro
20 februari 2015 : totaal 61,50 euro
13 februari 2015: 42,50 euro
 

Booking for Charity

Geplaatst op 31 januari 2015, 16:18

Bij Booking for Charity boekt u niet alleen vliegtickets, hotels en de beste vakantiedeals, u helpt ook goede doelen waaronder ook Dogs Adoptions Nederland.

Hoe werkt het :

Bij Booking for Charity boekt u makkelijk hotels & vliegtickets tegen de laagste tarieven én geven zij altijd 90% van hun commissie aan goede doelen.

Nadat u de gewenste bestemming en data hebt ingevoerd, wordt er een nieuw venster geopend waarin de boeking wordt afgerond op de pagina van onze partner: CheapTickets.nl of Expedia.

Komt mijn donatie dan wel terecht bij het goede doel?
Ja!  Dit wordt automatisch geregistreerd.

Als ik toch naar een andere bestemming wil (als ik toch iets wil wijzigen), moet ik dan eerst terug naar bookingforcharity.nl om de bestemming of data opnieuw in te voeren?
Nee! Als u via bookingforcharity.nl bij cheaptickets.nl of expedia.nl terecht bent gekomen en u rondt de boeking af, zijn de goede doelen verzekerd van de vergoeding die ze van hen krijgen!

   ___________________________________________________________________________

Ton van der Hel werd door Booking for Charity geïnterviewd.

Klik op het plaatje van Jacobs voor het interview:

Dus u wilt weg en daarbij ons een steuntje in de rug bieden? 

Boek dan op: http://www.bookingforcharity.nl/book/dogs-adoptions-nederland/

 

 

 

 

 

 

 

De jeugd heeft de toekomst

Geplaatst op 3 november 2014, 11:09

De jeugd heeft de toekomst, ook bij DAN! 

Volgend mailtje kwam bij ons binnen

Goedenavond,
Ik ben Niene Tempelman, 13 jaar oud en ik heb samen met mijn gezin vorig jaar een hond geadopteerd uit Roemenië, Cloë. Omdat ik vind dat jullie super goed werk doen heb ik een filmpje voor jullie gemaakt en naar veel mensen gestuurd, en nu dus ook naar jullie. Misschien kunnen jullie er wat mee!
Met vriendelijke groet,
Niene Tempelman

Lieve Niene, heel erg bedankt voor dit prachtige door jou gemaakte filmpje!

Dogs Adoptions Nederland is super trots op jou!

 

Stem op Dogs Adoptions Nederland!

Geplaatst op 14 oktober 2014, 16:01

Dogs Adoptions Nederland heeft zich aangemeld bij Serious Request voor dieren. 

Er moet gestemd worden op een goed doel en het doel met de meeste stemmen wint. 

Op 26 december wordt er een winnaar gekozen en de winnaar ontvangt een financiele prijs tot 5000 euro om een project waar te kunnen maken.

Ons project is uiteraard voer en andere spullen naar Roemenië te kunnen vervoeren. 

Dus we kunnen uw hulp goed gebruiken!

U kunt stemmen op:

https://dierenhulp.nl/SeriousRequestvoorDieren/?id=stemmen&stem=1412967571

VERGEET NIET UW STEM TE BEVESTIGEN OP UW EMAIL!

Kunnen we op uw stem rekenen?

 

Eerste Doggymarathon van de Viervoeters groot succes.

Geplaatst op 6 oktober 2014, 19:04

Op Werelddierendag 2014 werd in het Amstelpark Amsterdam de eerste Doggymarathon van organisatie Viervoeters georganiseerd. Het doel was om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Velen hebben de marathonlopers gesponsord, hiermee worden de vele vrijwilligers in Roemenië ondersteund met sterlisaties en medische hulp voor de roemeense hondjes.

De actie was een groot succes. Ruim 250 mensen hadden zich met hun honden ingeschreven en stonden om 13:00 aan de start van de eerste Doggymarathon. Rennend of wandelend werd er 4,2 km afgelegd. Het weer zat ontzettend mee en het was zeer gezellig.

               

Na de marathon waren er op een veld leuke activiteiten georganiseerd: je kon met je hond op de foto voor een leuke kerstkaart, tattoeage zetten (met verf) op de hond, prijzenpoepen en nog meer.  

           

Uiteraard waren er ook een aantal honden van Dogs Adoptions Nederland aanwezig. Ook onze eigen Manfred met zijn dochter en Noa (Agaatha) hebben dapper meegedaan.

 Er werd maar liefst 17.220 euro opgehaald voor de Roemeense zwerfdieren. 

Ook in de media bleef dit niet onopgemerkt. Zowel Het jeugdjournaal, Radio 2, AT5 en Omroep Max waren van de partij. 

Er werden ook prijzen uitgereikt. Team Joep en Roos (Jenny) hebben een 9e prijs weten te behalen, omdat zij veel sponsorgeld hadden opgehaald. 

Hieronder een filmpje van de Doggymarathon 2014. 

Al met al een daverend succes en zeker voor herhaling vatbaar. 

Op naar Doggymarathon 2015. 

 


Abseilen vanaf de Euromast voor Man Bijt Hond.

Geplaatst op 29 augustus 2014, 15:09

Op zondag 1 juni 2014 kreeg Richard Schellekens de unieke gelegenheid om via het programma 'Man Bijt Hond' aandacht te vragen voor het lot van de zwerfhonden in Roemenië.                                           

Richard vertelt: "Ik mocht mijn boodschap vertellen, op voorwaarde dat ik iets extreems zou doen om te bewijzen hoe ver ik durfde te gaan voor de zwerfhondjes! Ik moest de confrontatie aangaan met mijn hoogtevrees en abseilen van een hoogte van 100 meter vanaf de Euromast. Nou dat heb ik geweten!"  

Eerst moet een vrijwaringsverklaring 

     ondertekend worden. 

                           

 

 Daarna het harnas om.

 

 

En GO!

  

En nu moest Richard

zijn tekst opzeggen.

  

                                                                               We zijn trots op je, Richard!

 

Richards Roemeense adoptie hondjes

Lucky en Paki waren blij dat baasje

weer grond onder zijn voeten had.

  

 

 

 

 

610 euro opgehaald tijdens Nijmeegse Vierdaagse 2014.

Geplaatst op 19 augustus 2014, 15:18

Namens het team van Dogs Adoptions Nederland willen wij Maria Simons -Gijzen uit Etten-Leur én de organisatie van de Nijmeegse Vierdaagse bedanken voor het sponsorgeld van maar liefst 610 euro dat Maria bij elkaar gelopen heeft. Maria zamelde al voer in voor DAN, maar bedacht dat zij nog meer geld zou willen inzamelen met haar hobby: lopen. En daar had ze gelijk in.

 

Ze heeft moeten afzien in de hitte van afgelopen juli, maar Maria liet zich door niks en niemand tegenhouden. Ze vertelde een fijne Vierdaagse gelopen te hebben "alleen wel een beetje warm" bekende Maria. Gelukkig voor DAN heeft ze het volgehouden en kunnen we weer een flink aantal kilo's brokken inslaan voor de volgende transport.

Tijdens de Vierdaagse wordt er ook een magazine uitgegeven en daar stond Maria en DAN ook in. 

    

Maria, organisatie, bedankt voor de 610 euro!

 

Viervoeters Marathonloop met uw hond!

Geplaatst op 10 augustus 2014, 14:17

4,2 km lang lol met je hond!


De VIER VOETERS Doggy Marathon is een knotsgek ren- en wandelevenement voor jou, je hond en je hele familie. Dat merk je aan de afstand van 4,2 km en aan het feit dat de leukste tijd telt. Bij ons geen dwingende stopwatches en zwaar afzien, maar wel een hele hoop lol. Bijvoorbeeld met een ‘Dog Trick’ challenge, een ‘Look Like Your Dog’ wedstrijd en een ‘Doggy Dating’ service! 

Wat kun je verwachten?

Of je nu een getrainde hardloper bent, een gezellige wandelaar of een enthousiaste supporter, de VIER VOETERS Doggy Marathon is één groot feest. Met lekker eten, gezellige muziek en ontelbaar veel momenten voor mooie foto’s. Daarnaast organiseren we allerlei leuke en gekke activiteiten voor honden en hun baasjes. Geweldig om te doen, geweldig om naar te kijken! 

Een aanslag op je lachspieren!


Geen verzuurde beenspieren, maar wel pijn in je lachspieren! Dat is wat we met de VIER VOETERS Doggy Marathon willen bereiken. Daarom hebben we naast de 4,2 km lange route in Amsterdam, ook de volgende ‘uitdagingen’ voor jou en je hond in petto:
- De ‘Look Like Your Dog’ wedstrijd – als twee druppels water of als troebel water?
- De ‘Dog Trick’ challenge – wie heeft de beste truc in huis?
- De ‘Doggy Dating’ service - geef de relatie van je hond een nieuwe impuls
- De ‘Ugliest Dog’ fotowedstrijd – de winnaar is beslist geen plaatje
- De ‘Doggarazzi Shake Shoot’ - het mooiste ‘uitschudmoment’ voor altijd vastgelegd

Met een leuke dag kun je hondenlevens redden


Voor jou is de Doggy Marathon een leuke dag met je hond. Voor 3 miljoen zwerfhonden in Roemenië een kans om te overleven. Tenminste, als we voldoende geld inzamelen voor onze mobiele klinieken en onze campagne voor diervriendelijke wetgeving. Het kille bewijs dat dit nodig is: de duizenden honden die het afgelopen jaar al zonder pardon zijn afgemaakt. Dus help VIER VOETERS om een nieuw drama te voorkomen en zet je in voor deze weerloze dieren! Een paar euro maakt al een wereld van verschil!

            Slechts 1000 startplaatsen!

Een echte hondenliefhebber wil de allereerste VIER VOETERS Doggy Marathon natuurlijk zelf meemaken! Schrijf je daarom vandaag nog in, want er zijn maar 1000 startplaatsen beschikbaar. Bovendien profiteer je tot 31 augustus van 25% ‘Early Doggy’ korting. Dus wees er snel bij en mis het niet!

https://www.facebook.com/doggymarathon?fref=ts 

http://www.doggymarathon.nl

 

Facebook actie

Geplaatst op 16 juli 2014, 12:56

Update 25 juli 2014: tot nu toe is er 269 euro binnengekomen!!!  

Update 18 juli 2014: tot nu toe is er 260 euro binnengekomen!!!

Helpt u mee 3 euro in te zamelen voor Dogs Adoptions Nederland. Alle beetjes helpen. 

 

 

Hartverwarmende actie van jonge dierenliefhebbers

Geplaatst op 27 mei 2014, 22:36

Dat niet iedereen die in Roemenië woont het eens is met de huidige aanpak voor het beperken van het aantal zwerfhonden, blijkt weer eens te meer uit de actie van deze meisjes. Zij zitten alle 5 op de Britse school in Boekarest. Twee meisjes komen uit Nederland, twee uit  Zweden en één meisje uit Hongarije.

Om geld in te zamelen om de Roemeense honden te helpen, hebben ze allerlei klusjes gedaan waar ze een kleine bijdrage voor vroegen. Op zondag 25 mei arriveerden ze samen met Mirjam Busink, die in haar gezin in Roemenië honden voor DAN opvangt,  op de luchthaven van Boekarest.

Bianca en voorzitter Ton stonden net op het punt om terug te keren naar Nederland toen hen nog een leuke verrassing te wachten stond. Deze meisjes wilden hen namelijk het geld overhandigen wat ze met hun klusjes verdiend hadden. Samen hadden ze 180 RON (€ 41,-) ingezameld en ze wilden graag dat DAN dit zou besteden aan hulp voor de Roemeense honden. 

Wat een ontzettend warm en lief gebaar van deze kinderen. Als dank wilde Ton dan ook met alle plezier op de foto met deze jonge dierenbeschermers.

Lieve meiden, heel erg bedankt voor jullie donatie. We zullen zorgen dat dit geld goed besteed zal worden 
aan de honden die onze hulp zo hard nodig hebben!

Dear girls, thank you so much for your donation. We ensure you this money will be well spent
to the dogs who need our help so much!


 

Paasduik Fantasea Drivers Woudrichem

Geplaatst op 23 april 2014, 13:38

Afgelopen pasen heeft Loes Frings een paasduik georganiseerd.

Hierbij zijn  13 zakken hondenvoer voor stichting Dogs Adoptions Nederland ingezameld!

Meerdere stoere duikers deden aan dit leuke initiatief mee

Gelukkig houdt een duikerspak een hoop kou tegen

Bedankt Loes en donateurs!!!

 

Mooie foto van uw viervoeter

Geplaatst op 14 april 2014, 17:41
 
 
 
 
 

 

 

Bodypump @ Night voor de honden van Roemenië!!

Geplaatst op 14 november 2013, 19:00

 

 

Kerstmis in Valkenburg

Geplaatst op 1 november 2013, 19:50

Beste vrienden van Dogs Adoptions Nederland,

Kerstmis en Valkenburg aan de Geul zijn al jarenlang op een speciale manier met elkaar verbonden. Gedurende de donkere dagen verandert Valkenburg, gelegen in het sprookjesachtige Heuvelland, in een sfeervol kerststadje.

Met sfeervolle lichtjes, kerstbomen, engelenhaar en soms onverwacht een pak sneeuw, ademt Valkenburg één en al kerstsfeer uit. Dat Valkenburg in de wintertijd dé Kerststad van Nederland is, heeft het te danken aan de (inter)nationale bekendheid van de twee ondergrondse kerstmarkten.

Maar ook bovengronds is er genoeg te beleven: bijvoorbeeld de Christmas Parade of de culinaire wandeling Route d'Amuse langs de beste restaurants. Van 15 november t/m 22 december zal Valkenburg weer dé kerststad van Nederland zijn, met de oudste en grootste ondergrondse kerstmarkt van Europa!

Van Elisabeth en Martin Prinskregen wij het zeer genereuze aanbod om in deze periode hun privé-gastenverblijf ter beschikking te stellen aan vrienden van Dogs Adoptions Nederland die een gezellig weekendje of andere dag(en) door willen brengen in het Limburgse Valkenburg a/d Geul om dé Kerststad van Nederland te bezoeken!

Het gastenverblijf bestaat uit een huiskamer, open keukentje, 1 slaapkamer met bed 1.40 - 2.00 meter, 1 slaapkamer bereikbaar via (steile) trap met 2 aparte bedden, grote badkamer met douche en sauna:

     

Honden zijn welkom maar binnen de hekken wel graag rekening houden met de bejaarde poes van de familie Prins!

De kosten voor een verblijf in het weekend (aankomst vrijdag, vertrek zondag) zijn € 100,- inclusief ontbijt. Voor meerdere dagen kan prijs aangevraagd worden.

Alle inkomsten uit de reserveringen worden door de familie Prins beschikbaar gesteld aan Dogs Adoptions Nederland, waarvoor wij hen uiteraard heel hartelijk bedanken!

Voor reservering en/of meer informatie kunt u contact opnemen met Mevrouw Prins-Stokvis Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of telefonisch 043-6014475 (bellen na 13.00 uur!!)

Neem voor alle informatie over de activiteiten in Kerststad Valkenburg eens een kijkje op de sitewww.kerststadvalkenburg.nl

 

Foto's van de High Tea 26 juni

Geplaatst op 13 juli 2013, 14:55

De High Tea heeft dit keer maar liefst 150 euro opgebracht!

De prachtige tuin:

Smikkelen en smullen!!!

Nog wat foto's van de prachtige tuin die door Margreet zelf wordt onderhouden.

Hopelijk tot ziens op de volgende High Tea in Doorn!!!

 

Kom naar een heerlijke High Tea - Inzameling voor Roemeens asiel!

Geplaatst op 25 juni 2013, 14:54

          Foto van vorige High Tea voor het asiel in Roemenië

Zin in een supergezellige middag? Kom dan op 29 juni naar de Amerikaanse High Tea in Doorn! De opbrengst komt ten goede aan het asiel van Gratiela Ristea in Slatina, Roemenië.
Entree 10,00 p.p. en zelf wat lekkers meenemen om de gezellige High Tea tot een succes te maken.
U kunt zich aanmelden door een mailtje te sturen naar Margreet Veenendaal-Zandvliet met het aantal personen en wat voor lekkers u mee neemt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De kosten kunt u dan overmaken naar rek. NL95RABO0132753030 t.n.v. Dogs Adoptions Nederland te Raamsdonksveer, o.v.v. High Tea Slatina.

Vervolgens verwelkomen wij u graag op 29 juni vanaf 13.00 tot ong. 17.00 uur in Doorn.
Een leuke, gezellige middag voor ons met als uitkomst een blije Gratiela met een bijdrage, die zij en de honden o zo nodig hebben!

Deze High Tea wordt door Margreet Veenendaal georganiseerd in liefdevolle herinnering aan Tessa*, die uit het asiel in Slatina kwam. Zij overleed tot groot verdriet van haar baasjes op 2 juli 2012 na een aanrijding.

Tessa, je wordt nooit vergeten.