banner3

Voor een zelf gekozen bedrag bent u Vaste Donateur van Stichting Dogs Adoptions Nederland.

U steunt daarmee de zo belangrijke sterilisatie- en castratieprojecten in Roemenië. Maar we doen veel meer. Natuurlijk zijn er de voeracties. In Roemenië sterven honden door een gebrek aan voer. Er wordt enorm veel honger geleden. Ook in de asiels is een ernstig tekort aan voer. We steunen 3 asiels met onze voeractie plus een groot aantal honden en puppy's dat op straat moet leven. Op het moment kunnen we voer inkopen voor €0,50 per kilo. Het ingezamelde voer wordt per vrachtwagen naar de asiels in Roemenië gebracht. Voor het transport zijn wij afhankelijk van sponsoren. We proberen hierin elke gedoneerde euro naar de honden te laten gaan. Van uw donaties worden dierenartskosten betaald, noodzakelijke medicijnen en operaties.

Onderhoud asiels. De honden leven onder minimale omstandigheden. Ze worden niet uitgelaten. Ze hebben geen binnenverblijf, behalve een schamel hondenhok. Ze leven in kleine kennels of in een grotere groep bij elkaar. Vaak is er nauwelijks beschutting tegen wind, regen, strenge vorst en de brandende zon in de zomer.

HIER kunt u een aanmeldingsformulier downloaden (PDF-bestand). Print het uit, vul het in, en stuur het naar ons. Het adres staat op het formulier. Wilt u graag een formulier thuisgestuurd? Dat kan! Mail uw naam en adres naar DAN en we doen een geprint formulier naar u op de bus.

Wanneer u éénmalig geld wilt overmaken is dat natuurlijk van harte welkom!
Dit kan naar Rabobank rekeningnummer: NL95 RABO 0132 7530 30, ten name van Stichting Dogs Adoptions Nederland (te Nieuw Vennep) en onder vermelding van 'vaste donatie'.

Vanuit het buitenland: IBAN: NL95RABO0132753030 BIC: RABONL2U

Of doneer via iDeal:

Betaal met iDEAL

Heel hartelijk dank voor uw steun!