banner3

Help de honden in Roemenië, adopteer een hond op afstand!

Lang niet alle honden die verblijven in onze asiels in Roemenië kunnen uitzien naar een bestaan in Nederland. Velen zijn te getraumatiseerd, te angstig, te beschadigd, waardoor adoptie niet meer mogelijk is. Wij bieden u de gelegenheid voor deze honden te zorgen met behulp van het project Adoptie op Afstand. Daarmee ondersteunt u zowel het dier als het asiel. Beiden zijn geheel afhankelijk van donatiegelden.

Hoewel honden in de Roemeense asiels in ieder geval veilig zijn voor de gevaren van de straat, is de bewegingsvrijheid wel (zeer) beperkt. Er zijn geen verwarmde hokken, geen zachte manden, geen speeltjes en niets om op te kluiven. Medicijnen, alsmede vlooien/wormmiddelen, zijn maar zeer beperkt aanwezig, als ze al aanwezig zijn. Met het adoptiegeld kunt u het leven van de hond(en) in stand houden, mogelijk verbeteren!

Wat houdt adoptie op afstand in?
Door een hond op afstand te adopteren draagt u o.a. bij in de kosten van de verzorging van de hond. De honden die op afstand zijn te adopteren, zijn allemaal honden die naar grote waarschijnlijkheid geen eigen baasje zullen vinden om uiteenlopende redenen. U steunt met uw bijdrage niet alleen de hond van uw keuze, maar ook het betreffende asiel waar de hond verblijft en de andere asielen die wij ondersteunen.

Wat kost het?
U kunt al een hond op afstand adopteren vanaf € 5,00 per maand. Natuurlijk zijn de werkelijke maandelijkse kosten voor een hond een stuk meer, dus wilt u een hoger bedrag per maand doneren dan is dat uiteraard zeer welkom!

Wat krijgt u voor uw bijdrage?
- Een certificaat met foto van uw adoptiehond per post
- Minstens eenmaal per jaar per e-mail een update over hoe het met uw “geadopteerde” dier gaat. Foto’s (en eventueel een filmpje) komen mee wanneer het mogelijk was deze te maken.
- Vermelding van uw naam bij de hond die u op afstand geadopteerd hebt.
- Heel veel dankbaarheid van de dieren en vrijwilligers in Roemenië en Stichting Dogs Adoptions Nederland.

Alleen of met anderen
Uiteraard kunt u ook samen met uw collega’s, klasgenoten, buren of vrienden een dier adopteren. Ook bedrijven zijn meer dan welkom om deel te nemen. Ook is het natuurlijk mogelijk om meerdere honden te steunen, graag zelfs!

Hoe werkt het?

U kiest hier een hond die u wilt steunen. Vervolgens vult u op het aanmeldformulier uw gegevens in, samen met de naam van de hond van uw keuze.

Uw maandelijkse donatie kunt u storten op: IBAN rekeningnr. NL16 RABO 0355 2520 82 t.n.v. Stichting Dogs Adoptions Nederland te Nieuw Vennep.

Als de door u gekozen hond niet meer beschikbaar is voor adoptie op afstand kunt u een andere hond uitkiezen.

Tot slot:
Uw adoptie op afstand betekent een verlichting van de financiële zorgen voor het asiel en de hardwerkende beheerders. Daarbij stuurt u met uw geld wat liefde naar de hond die uit de anonimiteit komt en met naam en foto op de website staat. Deze honden zijn nare dingen overkomen, ze zijn niet meer te socialiseren, maar ook zij horen erbij!

Dogs Adoptions Nederland is geregistreerd in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer: 24426742.

voor meer informatie mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.