banner3

Onze kerstfilm van 2013 is gemaakt door Manfred vd Waarsenburg.
Kies mij...! we hopen dat er in de toekomst veel meer honden en puppies van de straat worden gekozen als huishond. We blijven voor hen vechten! Kijk en luister naar: "Choose me!"

 

De puppy's van Roemenië

Geboren op straat, gedumpt, alleen gelaten zonder voedsel en water, zonder moeder. De puppy's van Roemenië sterven meestal snel. Wanneer ze worden gered komen ze in kleine hokken van asiels waar het leven hard is. Hun enige kans op een goed leven is adoptie in het buitenland.

De muziek: "Abandoned in Romania" is van Maria Daines. De tekst is hier te lezen.Made by Brigit van Dijk

 

Ton van der Hel, friend of all dogs!

Maak kennis met Ton van der Hel, 'friend of all dogs' en oprichter van Dogs Adoptions Nederland. De filmpjes zijn gemaakt tijdens de bezoeken aan Roemenië en in de Roemeense asiels die worden gesteund door Dogs Adoptions Nederland.

 

Aankomst op Schiphol

19 mei 2013:  Filmpje van de aankomst van de honden op Schiphol, elke keer weer een feestje.

 

All I want for Christmas is a family to love...

Honden weten niet van Kerstmis, maar wij mensen wel. En nog meer dan anders denken we in deze dagen aan de honden die (al lang) in het asiel verblijven. Sommige zijn wat verlegen geworden, anderen zijn hetzelfde gebleven: sociaal en vriendelijk. Maar allemaal missen ze een lieve baas, een warme mand, en een dagelijkse knuffel. Kijk eens naar deze foto's en wie weet klikt het wel met één van hen. U zult de meeste dankbare kameraad krijgen die u maar hebben kunt.

 

 

Inzameling hondenvoer: helpt u ook mee?Dogs Adoptions Nederland zamelt voer in voor de honden in Roemenië. Het is zo hard nodig!

Rabobank rekeningnummer: NL95RABO0132753030

ten name van: Stichting Dogs Adoptions Nederland, te Hilversum
Onder vermelding van: Voeractie
vanuit het buitenland: IBAN NL95RABO0132753030 BIC: RABONL2U
Vaarwel verleden25-03-2012 Bianca Elzer maakte dit prachtige filmpje: "Het is telkens weer geweldig om te zien hoe honden na adoptie opbloeien, een wereld van verschil met hun leven in Roemenië."

 

Heini Winter laat zijn 16 honden uit

 

De slimme straathonden van Boekarestathmandu, het goede voorbeeld wat betreft zwerfhondenbeleid