banner3

Artikelindex

 

Voer aangekomen bij Red Panda

Geplaatst op 21 juli 2016, 17:09

Op maandag is een transport met voer gearriveerd in Boekarest. De dames en honden van Red Panda waren hier erg blij mee. 

Raluca en Alexandra danken u hartelijk:

"A huge huge THANK YOU to Dogsadoptions Nederland and their donors for the incredible help! It's such a big help for the dogs the food we receive from you. Us and all the dogs we have in our care are thankful".

(Onze dank gaat uit naar Dogs Adoptions Nederland en hun donateurs voor deze geweldige hulp. De hulp die we krijgen met het gebrachte voer voor ons en de honden is zeer groot en we zijn zeer dankbaar. )

Laten we hopen dat we deze mensen en honden weer kunnen helpen met een volgend transport over een aantal maanden. 


Hamfest 2015

Geplaatst op 1 juli 2015, 17:17

Hamfest 2015 van Red Panda, was net als voorgaande jaren, een groot succes.

Hamfest, dat het doel heeft de relatie tussen baas en hond te verbeteren, werd gehouden op 13 en 14 juni. En er waren weer veel mensen mét of zonder hond aanwezig. Wederom waren er  allerlei activiteiten om te doen, wedstrijden werden gehouden en vele foto's werden genomen.

Reclamefilmpje voor Hamfest

   

   

Ook de lokale media was aanwezig. 

 


Kerstkaart van Red Panda

Geplaatst op 17 december 2014, 11:51


Hope wishes you a Merry Christmas and Happy New Year!! 

Red Panda team and the doggies from our adoption center wish you a Merry Christmas!! Thank you all for being our friends, supporting our cause, helping us change the life of stray dogs.
Enjoy our special X-mas cards with dogs from adoption center and feel free to share, tag your friends and bring the Christmas joy in their life.


Hamfest 2014 een groot succes

Geplaatst op 10 juli 2014, 14:38

 

Het adoptiecentrum Red Panda in Boekarest heeft voor de tweede keer dit jaar het succesvolle evenement `Hamfest` georganiseerd. Dit gebeurde op 21 en 22 juni van 2014. Hamfest betekend `blaf festival` en is een festival gericht op mensen en hun honden.

  

Zij vieren de mooie relatie tussen hond en baasje, en moedigen mensen aan om leuke dingen te ondernemen met hun hond(en). Dat honden niet alleen "leven" om aan de ketting te liggen en het erf te bewaken. Er waren op het festival leuke activiteiten te doen met de hond, er werden grappige wedstrijden gehouden, zoals bijvoorbeeld de snelste hond die een parcours aflegt met heerlijke afleidingen zoals snoepjes en speeltjes. En zo waren er nog meer wedstrijden. Op dit festival waren eigenlijk alle honden winnaars. Volwassenen en kinderen hadden een gezellig weekend met hun hond.

  

Dit was het tweede jaar dat Red Panda dit organiseerde en de feedback wat zij kregen was fantastisch, juist omdat er in Boekarest niet veel te doen is tussen baas en hond, behalve naar het park gaan. De hondenwedstrijden die normaal gehouden worden zijn voor rashonden, net zoals de hondenscholen. Hamfest is een openlucht evenement voor alle honden, dus rashonden, zwerfhonden, honden die trucjes kennen, honden die helemaal niks kunnen, iedereen was welkom. Er waren speciale schoonheidswedstrijden bijvoorbeeld wie het schattigste pup was, de mooiste straathond of de meest aandoenlijke senior.

 

Red Panda had op het terrein ook een eigen tent met honden die voor adoptie in aanmerking komen en waar informatie verschaft werd over het liefdadigheidswerk wat ze doen, over het werven van fondsen voor de honden in hun zorg enzovoort.

  


Tijdens dit evenement is Oz, één van de honden van onze adoptielijst, geadopteerd.

De boodschap van dit evenement was: "Leven met honden is leuk, vol liefde. Honden zijn mooi en slim", En dat hebben ze laten zien. Op naar het 3e jaar.


Transport aangekomen in Boekarest.

Geplaatst op 12 juni 2014, 22:19

Transport aangekomen in Boekarest.

Begin juni is er een tweede transport naar Boekarest en Slatina gereden om daar de asiels weer te bevoorraden. Voor Red Panda (Boekarest) zat er naast voer, ook een vriezer, operatielamp en warm water boiler bij. In Roemenië zij de voorwaarden om een asiel/adoptiecentrum open te mogen houden verscherpt. Ieder asiel of adoptiecentrum moet onder andere verplicht een operatiekamer hebben met de benodigde apparatuur.

Gelukkig, dankzij donaties van u, konden wij dit voor hen regelen.

                                    

Een dankwoordje van Alexandra Ionescu en Raluca Simion van Red Panda.

Dear all, 

We received yesterday the donations from you!! Thank you so much for everything!! It's a great help for us all the food you are sending for the dogs and also the needed equipments for the surgery room and the DSV authorization.

We are very very grateful to you and all DAN team!!

Hugs,
 Alexandra and Raluca