banner3

Artikelindex


Sterilisatie campagne Red Panda

Geplaatst op 7 december 2016, 10:54

Op 26 en 27 november heeft Red Panda in samenwerking met Dogs Adoptions Nederland een sterilisatie-campagne gehouden in Boekarest. Straathonden werden gesteriliseerd en baasjes konden gratis hun honden laten steriliseren. Monique is daar even geweest met Roxanna om dit te bekijken en het bleek dat heel veel mensen met zwangere honden kwamen. Een groot deel van deze zwangere teefjes bleken bijna voldragen pups te dragen. Met pijn in het hart van iedereen zijn de teefjes gesteriliseerd en de pups ingeslapen. We zijn dankbaar dat deze pups niet het leven als straathond in Roemenië zullen krijgen.

    

 

Wij danken Stichting Dierenlot heel hartelijk!

Dierenlot heeft van de zomer 5000 euro voor sterilisaties gedoneerd waardoor deze campagne mogelijk gemaakt werd.

 

dierenlot

26 en 27 november sterilisaties Boekarest

Geplaatst op 22 november 2016, 11:09

Op 26 en 27 november verzorgt het adoptiecentrum Red Panda in samenwerking met Dogs Adoptions Nederland een gratis sterilisatie campagne in Boekarest en omgeving. Op onze website zullen we u op de hoogte houden met foto's ed. 

 

Sterilisatie campagne 28 en 29 mei in Barlad

Geplaatst op 9 juni 2016, 18:23

Op 28 en 29 mei is er een sterilisatiecampagne in het Roemeense Barlad geweest en zijn er in totaal 73 honden en een aantal katten door dierenarts Marian en zijn team gesteriliseerd. Hiervan zijn 50 sterilisaties gesponsord door Dogs Adoptions Nederland. Uiteraard met de hulp van de donaties van u. 

    

Veel mensen uit Barlad kwamen dit weekend naar de bus om hun huisdier te laten steriliseren. Het doet ons deugd om te zien dat deze mensen het inzien dat dit belangrijk is. 

  

   

En Marian en Roxanna waren daar om toelichting te geven aan de zorgelijke baasjes.

 

De voorbereiding en narcose werd op een tuintafel gedaan. 

De sterilisaties werden gedaan in de mobiele bus door dierenarts Marian. 

  

En waren de sterilisaties gedaan.... dan uitslapen maar. 

 

 

Op naar de volgende sterilisatiecampagne. Hopelijk kunnen we er dan een aantal sponsoren.