banner3

Artikelindex

Updates Adoptie op Afstand hondjes

Geplaatst op 18 december 2016, 20:23

Adoptie op Afstand december 2016

De mails met foto's van de Adoptie op Afstand hondjes zijn verstuurd. We hebben echter een aantal mails retour gekregen, deze hebben de baasjes niet ontvangen. Heeft u de mail niet ontvangen, stuurt ons dan een mail met uw huidige emailadres, waar wij de mail wel naar toe kunnen versturen.

Hartelijk dank voor uw medewerking!


Donatie Marjan Broekmans

Geplaatst op 1 december 2016, 20:54

In Memoriam George Broekmans

Op 20 november jongstleden is de echtgenoot van onze oud penningmeester Marjan Broekmans overleden.
Marjan heeft gevraagd bij de crematie geen bloemen te schenken, maar een donatie te doen voor de Altzheimerstichting en/of voor stichting DAN. De echtgenoot van Marjan, George Broekmans, was een groot dierenvriend. Er is door Marjan een bedrag van € 190.00 overgemaakt naar de bankrekening van DAN.


Hierbij willen wij Marjan bedanken voor deze mooie donatie.

 
Wj wensen Marjan en haar gezin veel kracht en sterkte toe. 

Namens het gehele DAN Team


Nieuws over puppiekennel bij Neli

Geplaatst op 10 oktober 2016, 18:03

Al jaren is het een droom van DAN, dat er een afgesloten en verwarmd gedeelte wordt gebouwd waar pups en zieke honden geplaatst kunnen worden in tijd van nood. We dachten dat deze droom nu eindelijk waarheid zou worden. Bij Neli kan dit gerealiseerd worden en dankzij een gigantische financiële donatie van een anonieme donateur zal het geld ook geen probleem zijn.

De aannemer die een paar jaar geleden het asiel van Neli had aangepakt had toegezegd dit te kunnen bouwen vóór de aankomende winter. Waren we daar even blij mee. Maar zoals zoveel in Roemenië, leek het een te optimistisch idee. De aannemer gaf aan dat zijn huidige werk uitloopt en met de invallende winter zal deze verwarmde kennel dus niet voor de winter gerealiseerd worden. Een andere aannemer deze klus laten klaren, is geen optie. Aangezien die dubbel zoveel kost en deze niet in slecht weer en winter door kan werken. Dus er zit niks anders op dan te wachten tot aankomend voorjaar. Maar we gaan er voor 100% vanuit dat vóór winter 2017 de kennel er zal staan.


DAN-dag 4 september 2016

Geplaatst op 22 september 2016, 19:29

DAN-dag 4 september 2016

Wederom een succesvolle dag, georganiseerd door Ingrid van Veenendaal.

Om tien uur 's morgens waren de eerste Roemeense asielhoudsters en dierenarts Marian met zijn vrouw al aanwezig om de voor hun bekende hondjes met hun baasjes te ontmoeten. 

Ondanks een pijnlijk dik been heeft onze voorzitter Ton van der Hel vanuit zijn rolstoel kunnen genieten van deze gezellige dag.

Zodra Ton weer mobiel is zal hij de hoeveelheid gedoneerd voer gaan tellen wat er op deze dag is opgehaald. 

Men kon van diverse activiteiten genieten, zoals lezingen, de DAN-winkel, T-Touch, fleece-speelgoed voor de hond, op maat gemaakte hondenmeubeltjes, vachtadvies en een fotografe om een mooie foto van de honden te maken. 

Vele adoptanten van 1, 2, soms zelfs 3 geadopteerde hondjes kwamen om de asielhoudsters in levende lijve te ontmoeten.

        

           

      

 Rond vier uur was de dag ten einde, en ging iedereen voldaan naar huis.

Bij deze willen wij Ingrid van Veenendaal nog eens extra bedanken voor het organiseren van deze succesvolle dag!!!


Dani (begeleiding opvanggezinnen) stopt

Geplaatst op 8 januari 2016, 18:15

Helaas heeft Dani te kennen gegeven te stoppen met de begeleiding gastgezinnen. Haar drukke baan en uitbreiding van haar eigen roedel geeft haar niet de mogelijkheid voldoende tijd te steken in deze intensieve job.

Wij danken Dani voor haar inzet!