banner3

Jaarwisseling in Calarasi

In Calarsi heeft de jaarwisseling helaas ook zijn sporen achtergelaten.

Update 14 januari 2024 : helaas zijn Byron en Thelma nog steeds zoek. Geen bericht van de PS, en Neli is gisteren wederom wezen zoeken, helaas geen spoor van de twee te bekennen. Genoeg andere honden tegengekomen, maar geen Byron en Telma.

 
IMG 0347  IMG 0350
In de twee prachtige weekend dagen ervoor heeft Neli met wat helpers een nieuw hekwerk tussen het asiel en de buurvrouw kunnen realiseren.

De volgende dag (nieuwjaarsdag) bleek een domper te hebben. Er is behoorlijke onrust ontstaan onder de honden en er is paniek uitgebroken.

Helaas zijn Byron en Telma vermist geraakt (in paniek over/door de hekken gesprongen), Sophia verwond en ook Draga behoorlijk verwond te zijn. Sophia lijkt er goed vanaf gekomen te zijn.

IMG 2346Draga was zodanig verwond aan haar snoet, dat had direct gehecht moeten worden, het zal genezen, maar gaat lang duren.

 

Voor Byron en Telma heeft Neli oproepen op twee FB groepen in Calarasi gezet (dat ze vermist zijn), hopen dat ze herkent worden en terug gebracht worden. Mochten ze gevangen worden door de hondenvangers van de PS, dan krijgt Neli een telefoontje van de PS, beide honden zijn gechipt.

Mocht er nieuws zijn, dan brengen we u uiteraard op de hoogte.

Laten we duimen voor een goede afloop voor de honden!