banner3

Chantal neem afscheid van DAN.

 

Lieve mensen

Op 15 mei 2011 veranderde mijn leven voorgoed. Ik adopteerde mijn eerste Roemeen Davy. En die beslissing was zó spannend, maar voelde zó goed, ook al raadde bijna iedereen het me af.

En ik leerde ook meer en meer over de vreselijke positie van de zwerfhonden in Roemenië. Dus ik meldde me aan als vrijwilliger bij DAN en mijn liefde voor de zwerfhond en DAN was geboren. Ik werd een manusje van alles; coördinator inzameling, adoptie op afstand, gastgezin, adoptant van nog 2 hondjes, webbbeheerder, facebookbeheerder, inspector Gadget en huisbezoeker. Ik heb het allemaal binnen DAN gedaanen daarvoor mijn dank, het verrijkte mijn leven ontzettend.

Wat leerde ik veel mensen kennen en heb ik leuke dingen meegemaakt en mooie verhalen gehoord. Ik heb een hele fijne tijd gehad.
Helaas is hier nu een eind aangekomen omdat ik me al geruime tijd niet meer in het huidige beleid van DAN en manier van samenwerken kan vinden.
Met weemoed kijk ik terug naar hoe leuk we het, in het verleden, gehad hebben als team. Met de fijne collega’s die ik in de loop vd jaren gehad hebben en, helaas, ook verloren. We hebben ook hele moeilijke tijden gehad, maar we overwonnen alles. Tot nu. Dus voor nu is het mijn tijd om te gaan en mijn stokje van facebook en de webbeheer door te geven.

Ik zal zeker de interacties met de adoptanten, collega's (vooral Linda!), de Roemenen en alle facebookies missen. Hoe leuk was het om de eerste foto’s en filmpjes van net geadopteerde honden te zien.
En ik zal bovenal de Roemeense hondjes missen. Die hebben zich in mijn hart genesteld.

Ik wil jullie allemaal bedanken voor een mooie en fijne tijd."

Gr Chantal de Prouw

thumbnail 20201006 150751  thumbnail 20200317 152923