banner3

Nieuwe DAN teamleden

Wij verwelkomen 3 nieuwe teamleden: Mirella Mayor, Francina de Wit en Jolanda de Koning.

Mirella zal de gastgezinnen gaan begeleiden en Francina en Jolanda zullen de screening van adoptanten gaan oppakken.

 

Mirella stelt zich voor:

Hallo,

Ik wil mij graag even aan jullie voorstellen als nieuwe vrijwilliger bij Stichting Dogs Adoptions Nederland.
Mijn naam is Mirella Mayor en ik woon met mijn gezin  en onze huisdieren in NH.
Wij hebben 2 hondjes en een kat, allen afkomstig van de straat en/of in een asiel terecht gekomen. Onze hondjes zijn afkomstig uit het buitenland.
Ons hondje Siënna komt uit Bosnië en hebben we 9 jaar geleden geadopteerd. .
Ons andere hondje Yara hebben we 4 jaar geleden via stichting DAN uit Roemenië geadopteerd. 
Ik ben altijd gek op dieren geweest en sinds we onze rescuehondjes hebben gaat mijn hart de laatste jaren steeds meer uit naar de de zwerfhonden in het buitenland die in erbarmelijke omstandigheden moeten (over)leven.
Het zwefdieren probleem is groot in veel landen maar samen kunnen we een verschil uitmaken. Zowel door sterilisatieacties als door te bemiddelen voor adoptie kunnen we proberen om voor deze dieren iets te betekenen.
We kunnen ze niet allemaal redden maar elk dier is er een en het waard om je voor in te zetten! Ze verdienen allemaal een beter leven!
Ik volg de stichting al een aantal jaar en voel me ook al enige tijd betrokken bij hun werk. Ik ben blij en dankbaar voor het goede werk dat zij doen. Zo ook wbt de mensen die de shelters runnen in Roemenië en samen werken met de stichting.
Vele dieren hebben inmiddels een weg gevonden naar een fijn thuis maar ook de hulp aan de shelters oa met de voedseltransporten, sterilisaties, het voorzien in diverse benodigdheden en medische zorg is zeer van nut.
Fijn dat de stichting met behulp van de donateurs die de zwerfdieren een warm hart toedragen zich in kan zetten om iets aan het leed van deze dieren te doen.
Daarom ben ik blij om mijn steentje bij te dragen door mij aan te sluiten als vrijwilliger. Ik heb bij deze keuze simpelweg mijn hart gevolgd en hoop iets positiefs bij te kunnen dragen.
Bij de stichting zal ik o.a. voor de begeleiding van de gastgezinnen gaan zorgen en hoop daarnaast ook zo nu en dan mee te kunnen reizen naar Roemenië om de rescuers/asielhouders te ontmoeten en de honden in de shelters te bezoeken.
Ik blijf daarnaast ook zo veel mogelijk de hondjes promoten zodat ze zichtbaar worden en hopelijk een kans maken op een gouden mandje in een liefdevol forever home!
Ik hoop dat jullie dit samen met mij willen blijven doen, want samen staan we sterker!

Met vriendelijk groet,
Mirella Mayor

 

Francina stelt zich voor:

Hallo, mijn naam is Francina de Wit.
Ik heb 2 dochters, 2 honden, 6 katten en een konijn, een gezellige boel dus:).
Een echte nieuweling bij DAN ben ik niet, want ik vang al zeker 5 jaar hondjes op voor DAN.
En nu dus een nieuwe uitdaging ‘de screening van de hondjes in Roemenië’ een nieuwe uitdaging wat mij erg leuk lijkt, al weet ik dat ik het ook moeilijk zal vinden.
Uiteraard blijf ik nog wel opvangen.

IMG 1577

 Groetjes Francina

 

 Jolanda stelt zich voor:

Hoi, ik ben Jolanda de Koning, ik ben 34 jaar en woon in Castricum, samen met mijn honden Delta en Dodgie, beide Spanjaarden (2 verschillende stichtingen).

Ik doe veel vrijwilligers werk, bar bij een poppodium, maak foto's van honden in de opvang voor een andere stichting, ik ben vrijwilliger bij de lokale omroep (radio en tv).

 

Ik heb in mijn jonge jaren op de zondag vrijwilligerswerk gedaan in een dierenasiel (IJmuiden), dit asiel draag ik nog steeds een ontzettend warm hart toe! Ook mijn ervaring opgedaan op de dierenambulance en al voor verschillende stichtingen verschillende werkzaamheden uitgevoerd.

Ik ben meer een dierenvriend dan een mensenvriend. Communiceren met dieren is zoveel rustgevender dan met veel mensen en ik vind de honden die gered kunnen worden (in en uit het buitenland) geven je zoveel liefde en dankbaarheid terug, dat ik daarom mij graag inzet voor de "buitenlandse stichtingen". Ik haal zoveel voldoening uit het helpen, dat ik dit graag uitbreidt en mij dus heb aangemeld bij Dogs Adoptions.

26756390 1758412640859314 5997342851579314298 o

Groetjes Jolanda

 
We zijn blij om met deze nieuwe en vooral enthousiaste mensen aan de slag te gaan. Heel veel succes!