banner3

Sara (Vara) overleden 💔

E6AE6751 61F0 4944 BC58 C99E6881780C

Sara had uitgezaaide alvleesklier kanker en er was medisch niets meer aan te doen. Twee jaar geleden is er een tumor uit haar oor verwijderd en helaas kwam de kanker dus terug. Ze heeft het nog weken volgehouden op pijnstilling, maar op een gegeven moment wilde ze niet meer eten. Het was klaar voor haar en wij moesten haar loslaten in liefde.

Sara is getraumatisserd op 5-jarige leeftijd bij ons gekomen. Ze had vanaf pup in het asiel gezeten en stond op de urgentie lijst omdat haar kennelgenoten haar halsslagader hadden doorgebeten. In Roemenië was DAN toen aanwezig en zij hebben samen met Carmen (de asielhoudster) gevochten voor haar leven.

Ze is uiteindelijk nog 8 jaar bij ons geweest, ze was stapelgek op mij, de kleinkinderen an andere dieren.

Mijn man en kinderen werden getolereerd maar daar hield haar tolerantie met mensen dan ook op! Visite was een woord waar ze een hekel aan had, en "hallo" nog meer, want dat betekende dat de gehate visite al in huis was.

Sara had hier op het platteland en in onze tuin alle ruimte van de wereld en genoot hier ook van. Ze was zo geliefd en wordt nu al vreselijk gemist. Toen ik besloot Sara te adopteren, hoorde ik continu het nummer van Skyler Grey "I am coming home" , nu is ze in haar eeuwige thuis gekomen en weer samen met Jessey en Diezeltje...

Until we meet again lieverds 🙏 💕

Anita

Rust zacht Sara