banner3

Bobby
 
bobby 17
 
Ik ben gevonden in een vuilcontainer door Neli, zij heeft mij gered, ik kwam een asiel met allemaal hondjes, erg gezellig.
Ik werd gekozen door een gezin uit Roemenië, (de buren van Neli) en ik had het erg naar het zin.
Helaas gingen de mensen van elkaar af wonen en ik wandelde heen en weer.
Er werd niet zo goed meer voor mij gezorgd en ik moest de straat op maar Neli vond mij weer en zorgde goed voor mij.
Uiteindelijk toe ik 6 jaar was had een Nederlands gezin voor mij gekozen, joepie, ik mocht naar Nederland.
Maar ik werd ziek en kreeg hartworm, Neli vond dat er niets met mij aan de hand was maar voor de zekerheid hebben zij daar in Nederland toch een klein jaartje op mij gewacht.
Toen ik 7 jaar was mocht ik dan eindelijk mee en ik kwam bij een gezin terecht met nog twee hondjes.
Ja die kende ik nog wel, die kwamen ook bij Neli vandaan, ik vond het gelijk gezellig, en ik werd wat af geknuffeld, daar waar ik zoooo gek op was.
bobby 13Ik ging naar het strand, naar het bos en speelde met de twee andere hondjes in het gezin de hele dag door en in de zomer lag ik heerlijk de hele dag op de grote trampoline in het zonnetje.
Het kleinere bazinnetje vond dat niet zo leuk hoor want ze kon nooit springen maar uiteindelijk lagen we altijd samen op de trampoline.
 
Stiekum liep ik nog wel eens weg maar ze vonden mij altijd weer, ach ik ben ook een beetje gewend om los te lopen en te zwerven door de straten.
 
 
 
Ik werd 8 en ik werd 9, 10, 11, 12 en 13 jaar en alles werd uitgebreid gevierd.disco bobby 1
Ik had het enorm naar mijn zin en was zo gek op de andere twee hondjes in het gezin, we speelden samen, sliepen samen en aten samen totdat ik ineens niet meer wilde eten, mijn tandjes werden schoon gemaakt en ik hoopte dat het over zou gaan.
Maar ik kreeg ook een hele dikke buik, ik werd ouder en dan krijg je dat toch? 
Mijn baasjes wilde het toch even laten na kijken en ik mocht weer mee in de auto.
Alleen gingen we niet naar het strand? We reden lang en ik kwam bij een dierenarts die ik niet kende, mijn buikje werd onderzocht.
Vrouwtje begon te huilen en ik begreep er niets van toen de dierenarts met haar aan het praten was.
Twee dagen later ging naar mijn eigen dierenarts en het hele gezin ging mee, toen begreep ik heel goed dat ik ziek was.
Ik heb iedereen een voor een aangekeken en als laatste het vrouwtje, heel lang en recht in haar oogjes, er na ben ik gaan slapen.
 
 bobby overleden 5         bobby overleden
 
Bobby was ons alles! Wát een lieve prachtige hond! heel veel dank Dogs Adoptions Nederland voor deze geweldige hond waar wij zo veel plezier aan hebben gehad, zo verschrikkelijk van hebben gehouden. Hij zit heel diep in ons hart.
Groetjes Mirjam.