banner3

Fram the Great overleden

Eind januari 2016 mochten wij jou ophalen van Schiphol. Daar was je dan, lieve witte ijsbeer met jouw mooie bruine oogjes. 

d We namen je mee naar huis en lieten je  kennismaken met jouw vriendinnetje Luca. Dit klikte gelijk! Al snel werd jij helemaal happy in jouw nieuwe huisje. Binnen liggen was je niet gewend, je bleef ook steeds buiten in de tuin liggen. Na verloop van tijd kwam je dan toch uit jezelf naar binnen om daar lekker te liggen.

Wat vond je het geweldig om te wandelen. De tijden dat we gingen wandelen had je al snel door, je zei "Woef" als het zover was! Wat was jij een clown! Zo had je ineens een bloempot op je hoofd, omdat je altijd zo heerlijk nieuwsgierig was.Altijd en overal lag je in de weg, waar wij waren was jij… knuffelen met iedereen was jouw hobby! Zo zacht van karakter en zo lief met Luca.

 

De laatste week was jij niet jezelf. Het lopen ging zo moeilijk. We zijn snel met je naar de dierenarts gegaan. Een foto van jouw rug. Daar zagen ze spondylose, dit zou de pijn verklaren. Ik vertrouwde het niet en ik heb jouw plasje opgevangen en laten onderzoeken. Dit was helemaal mis. Veel bloed en ontstekingscellen waren er gevonden. Snel weer een echo laten maken van jouw blaas. Hierin zagen ze veel gruis. Ook dit gruis bleek niet goed te zijn en we hebben bloed laten prikken. Veel medicatie had je meegekregen maar wij zagen geen verschil. Todat op zaterdag 13 juni jij in een rap tempo achteruit ging en weer met jou naar mijn eigen dierenarts toe. Zij zei het ziet er slecht uit. We hebben het erover gehad om jou in te laten slapen. Dit wilde ik, als ik maar zeker wist wat er met jou aan de hand was. We zijn gelijk doorverwezen naar een andere dierenarts om met spoed echo’s en röntgenfoto’s te laten maken. Hieruit kwam het verschrikkelijke nieuws: jij had tumoren in jouw borstkas dit verklaarde jouw toestand,  lieve Fram.

We zijn met jou naar huis gegaan en je hebt nog gewacht op jouw andere baasje, die met spoed naar huis kwam. Toen gaf je aan dat je er klaar voor was.. s’ Avonds om 20:00 uur kwam onze dierenarts om jou te laten gaan. Om 20:45 uur ben jij rustig gaan hemelen. Wat doet dit zeer! Wat missen wij jou mooie lieve ijsbeer! Ook jouw vriendinnetje Luca is van slag.

fraam

 

Jouw zachte oortjes, jouw lieve koppie kunnen wij nooit meer knuffelen Wat zijn wij dankbaar dat wij jou hebben mogen verzorgen en bij ons hoorde!

Nooit vergeten wij jou, altijd bij ons lieve Fram,  66080214 hond pootafdrukken met hartsymbool tattoo ontwerp vector illustratie