banner3

Casper overleden

thumbnail IMG 1337

Casper ( voorheen Floyd), kwam in 2007 bij ons nadat ik DAN op tv zag in het programma Hello Goodbye. Ik ging gelijk op de website kijken en was meteen verkocht. 3 weken later haalde wij onze 1e Roemeen op in Nijmegen, omdat de vlucht op Brussel was en iemand hem vandaar al meegenomen had.

Cassie, ongeveer 5 jaar oud en gered uit het dodingsstation. Hij was reuze slim onze Cassie, soms ook
"Casta la pasta" genoemd.

Hij sprong zo nu en dan op een warme motorkap van de auto, op de vuilcontainers en verstopte zijn eten onder het kleedje in de bench. Totdat hij doorkreeg dat hij 2x per dag eten kreeg. Hij was bang voor mensen, maar heeft door de jaren heen veel geleerd en wist wie hij lief vond en wie niet. Hij was niet om te kopen met n koekje. “Geen koekjes van vreemde mensen aannemen,  Cassie“ zeiden we dan. 

320dbba0 392a 4428 97af f7a175174321

Hij was een geweldige hond: slim, altijd in de buurt, nooit op de voorgrond, maar een stabiele factor in ons gezin. De laatste week van december kreeg hij problemen met zijn gezondheid, maar had wel weer oplevingen tussendoor. Op 1 januari 2020 is hij naar de hondenhemel vertrokken, op zijn eigen tijd en in zijn eigen vertrouwde omgeving.

Cassie is ongeveer 17 jaar oud geworden en heeft genoten van zijn warme mand en altijd een gevulde voerbak.

Lieve Cassie, dank voor alles wat je voor ons betekend hebt. We missen je.

Laura Westerweel en familie.