banner3

Crina overleden

47c95b5f439090fa662024dac11c6eb0

Crina was een mooi driekleurig meisje, wat de eerste maanden van haar leven op straat heeft doorgebracht. Als pup zwervend door de Roemeense straten was erg gevaarlijk, maar Crina had het geluk dat Neli op haar pad kwam.

Zij nam Crina, samen met haar moeder Foxie en zusjes Craciunica en Frumushica, mee naar de veiligheid van het asiel in Călărași.

0b28799c565f3ba894ebd631617c37f8

Doordat Crina is opgegroeid in het asiel en daardoor nog niet met heel veel zaken had kunnen kennis maken was ze angstig geworden, waardoor besloten was dat het voor Crina beter was om haar bij Neli te laten. 

Crina werd een Adoptie op Afstand hondje en Maria Klijn adopteerde dit mooie meisje op afstand. Maria heeft Crina jarenlang gesponsord. Helaas komt daar nu een eind aan. 

Afgelopen week zijn zowel Crina als Frumushica gebeten door het hekwerk heen. Frumusica is een oor kwijt en Crina is overleden. Moeder Roxy is een paar jaar terug aangevallen door een andere hond in het asiel, waardoor ze geopereerd moest worden. Haar AOA adoptiefamilie heeft Foxy toen geadopteerd. We staan versteld hoe dit mogelijk is bij eenzelfde familie. 

Helaas hebben we afscheid moeten nemen van Crina. We hadden gehoopt dat met een operatie Crina het zou overleven, maar een week naar de aanval is het meisje toch overleden. We wensen Neli en Maria heel veel sterkte toe. 

Rust zacht lief meisje.....