banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum : 15 mei 2023
Leeftijd : Pup
Schofthoogte (cm):
Formaat Klein
Toegevoegd :08-04-2024
Datum geadopteerd :

Informatie

Update 06-04-2024 : Zuzu is op 6 april in Nederland aangekomen en mag alvast wennen aan een huisleven. Verdere info volgt snel.

Update 01-12-2023: Zuzu zou ook ZoemZoem kunnen heten, hij kan zo hard! Gelukkig is hij klein, dan kun je toch nog 'meters' maken in de kennels. Hij is superenthousiast, speels en vindt mensen helemaal te gek. Heeft u een warme plek voor een fijne pup?
 
Zuzu had op 6 januari een schofthoogte van 26 cm
 
Intake 14-09-2023: Zuzu en zijn zusje Zuza werden langs de kant van de weg opgepikt door een vriend van Neli: een 'serie-hondenredder', hij redt alles op zijn pad wat hulp nodig heeft. Deze pups konden niet enthousiaster zijn om gered te worden, hun staartjes stoppen nooit met kwispelen.
Na een sessie teken verwijderen en een week van quarantaine en stevige maaltijden achter de kiezen vonden ze een plekje in Neli's asiel.

Zuzu en Zuza lijken ontzettend op elkaar, gelukkig is Zuzu iets donkerder van kleur zodat we ze op foto's kunnen onderscheiden. Zuzu is op en top pup: enthousiast, energiek, sociaal, alles is nieuw en interessant. Hij speelt lekker met zijn kennelgenoten en zou na even wennen enorm genieten van een leven vol warmte, spelen en lekker eten.

Details

Geboortedatum (geschat)
15 mei 2023

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video