banner3

Geplaatst op website 06-01-2022
Aanbevolen:
Geslacht : Reu
Geboortedatum (geschat): 04 juli 2021
Leeftijd : Pup
Schofthoogte (Geschat in cm):
Schofthoogte
Toegevoegd :06-01-2022
Telefoon: +31 (0) 6-28648540


Informatie

Update 26-11-2021 : Saul is erg verlegen en laat zich niet zo maar pakken en aaien. Saul heeft ervaren baasjes nodig, die Saul in zijn waarde laten, hem niet overvragen en alle tijd en liefde kunnen geven om hem vertrouwen in de mens te gaan geven.
 
Intake 29-09-2021: Saul en zijn nestgenootjes Dalila, Omer, Tova, Laura, Leea en Amir hebben, voordat ze nog maar een maand oud waren, al een enorm avontuur achter de rug. Hij is één van de eilandpups waar we begin augustus over postten: een Israëlische toerist in een kano vond 11 pups op een eilandje in de rivier. Zij voerde ze en vroeg de medewerkers van haar verblijfplaats om na haar vertrek onderdak voor de pups te vinden. De hulpvraag overspoelde Facebook, organisaties door heel Roemenië werden aangeschreven, maar geen oplossing; dus reisden de pups 250km naar moeder Neli's asiel. Prachtig om te zien hoe mensen samen kunnen werken om dieren te redden!
 
Hun avontuur was bij aankomst helaas nog niet over: een mysterieuze ziekte veroorzaakte bloedarmoede, vermoedelijk opgelopen in de rivier, en begon puppies te vellen. Vier van de kids hebben dat helaas niet overleefd - maar daar bleef het gelukkig bij. De rest is nu gezond en wel, goed bijgekomen blije pups, en klaar voor hun eigen families.
 
Saul is een hartendief. Letterlijk: de tekening op zijn neusje heeft de vorm van een hart. Hij ligt regelmatig ondersteboven spel of aaitjes uit te dagen. Hij is lekker speels - heeft nog alles te leren wat betreft het leven als huishond, maar pups van zijn leeftijd leren snel als ze benaderd worden met zachtheid en positieve ervaringen.

Details

Urgent
Nee
Geslacht
Reu
Video
https://youtu.be/KnDtjGew8Yc
Geboortedatum (geschat)
04 juli 2021

Video

Video