banner3

Geplaatst op website 29-09-2021
Aanbevolen:
Geslacht : Teef
Geboortedatum (geschat): 04 juli 2021
Leeftijd : Pup
Schofthoogte (Geschat in cm):
Schofthoogte
Toegevoegd :29-09-2021
Telefoon: +31 (0) 6-28648540


Informatie

Intake 29-09-2021: Leea en haar nestgenootjes Dalila, Omer, Tova, Laura, Saul en Amir hebben, voordat ze nog maar een maand oud waren, al een enorm avontuur achter de rug. Ze is één van de eilandpups waar we begin augustus over postten: een Israëlische toerist in een kano vond 11 pups op een eilandje in de rivier. Zij voerde ze en vroeg de medewerkers van haar verblijfplaats om na haar vertrek onderdak voor de pups te vinden. De hulpvraag overspoelde Facebook, organisaties door heel Roemenië werden aangeschreven, maar geen oplossing; dus reisden de pups 250km naar moeder Neli's asiel. Prachtig om te zien hoe mensen samen kunnen werken om dieren te redden!
 
Hun avontuur was bij aankomst helaas nog niet over: een mysterieuze ziekte veroorzaakte bloedarmoede, vermoedelijk opgelopen in de rivier, en begon puppies te vellen. Vier van de kids hebben dat helaas niet overleefd - maar daar bleef het gelukkig bij. De rest is nu gezond en wel, goed bijgekomen blije pups, en klaar voor hun eigen families.
 
Leea's blik op de meeste foto's is een mood die we vast allemaal wel herkennen: een beetje ongemakkelijk. Zoals wanneer je achter een ruziënd stel staat in de rij bij de kassa. Ze komt over als een gevoelige pup die wel wat stabiliteit gezin kan gebruiken. Ook zij moet alles nog leren over het leven als huishond.

Details

Urgent
Nee
Geboortedatum (geschat)
04 juli 2021
Geslacht
Teef