banner3

Geplaatst op website 13-12-2021
Aanbevolen:
Geslacht : Reu
Geboortedatum (geschat): 04 juli 2021
Leeftijd : Pup
Schofthoogte (Geschat in cm):
Schofthoogte
Toegevoegd :13-12-2021
Telefoon: +31 (0) 6-28648540


Informatie

Update 26-11-2021 : Amir is flink gegroeid, een speelse jongeman die heerlijk nieuwsgierig was. Amir is de meest toeganklijke pup van de eilandpups. 
 
Wie wil deze nog onbevangen 'kleine' jongen inburgeren in Nederland.
 
Intake 29-09-2021: Amir en zijn nestgenootjes Dalila, Omer, Tova, Laura, Leea en Saul hebben, voordat ze nog maar een maand oud waren, al een enorm avontuur achter de rug. Hij is één van de eilandpups waar we begin augustus over postten: een Israëlische toerist in een kano vond 11 pups op een eilandje in de rivier. Zij voerde ze en vroeg de medewerkers van haar verblijfplaats om na haar vertrek onderdak voor de pups te vinden. De hulpvraag overspoelde Facebook, organisaties door heel Roemenië werden aangeschreven, maar geen oplossing; dus reisden de pups 250km naar moeder Neli's asiel. Prachtig om te zien hoe mensen samen kunnen werken om dieren te redden!
Hun avontuur was bij aankomst helaas nog niet over: een mysterieuze ziekte veroorzaakte bloedarmoede, vermoedelijk opgelopen in de rivier, en begon puppies te vellen. Vier van de kids hebben dat helaas niet overleefd - maar daar bleef het gelukkig bij. De rest is nu gezond en wel, goed bijgekomen blije pups, en klaar voor hun eigen families.
Amir is 'het kleintje' van het stel (hij is wat smaller gebouwd) en heeft een waanzinnig leuk krulletje in zijn staart. Hij heeft energie voor tien en is lekker speels, het enige wat nog ontbreekt is een baasje dat hem met zachte hand wat regels aanleert. 

Details

Urgent
Nee
Geslacht
Reu
Video
https://youtu.be/JT6OeCMcXO0
Geboortedatum (geschat)
04 juli 2021

Video

Video

Video