banner3

Geplaatst op website 14-12-2021
Aanbevolen:
Geslacht : Teef
Geboortedatum (geschat): 04 juli 2021
Leeftijd : Pup
Schofthoogte (Geschat in cm):
Schofthoogte
Toegevoegd :14-12-2021
Telefoon: +31 (0) 6-28648540


Informatie

Update 26-11-2021 : Tova groeit uit tot een mooie volslanke dame, statig, afwachtend, beetje verlegen, met een goede begeleiding van ervaren mensen die veel tijd geduld en liefde in haar willen steken, zal Tova van het leven gaan genieten.
 
Intake 29-09-2021: Tova en haar nestgenootjes Dalila, OmerLaura, Leea, Saul en Amir hebben, voordat ze nog maar een maand oud waren, al een enorm avontuur achter de rug. Ze is één van de eilandpups waar we begin augustus over postten: een Israëlische toerist in een kano vond 11 pups op een eilandje in de rivier. Zij voerde ze en vroeg de medewerkers van haar verblijfplaats om na haar vertrek onderdak voor de pups te vinden. De hulpvraag overspoelde Facebook, organisaties door heel Roemenië werden aangeschreven, maar geen oplossing; dus reisden de pups 250km naar moeder Neli's asiel. Prachtig om te zien hoe mensen samen kunnen werken om dieren te redden!
Hun avontuur was bij aankomst helaas nog niet over: een mysterieuze ziekte veroorzaakte bloedarmoede, vermoedelijk opgelopen in de rivier, en begon puppies te vellen. Vier van de kids hebben dat helaas niet overleefd - maar daar bleef het gelukkig bij. De rest is nu gezond en wel, goed bijgekomen blije pups, en klaar voor hun eigen families.
Tova is hilarisch en ontzettend speels. Ook houdt ze van water, ze vermaakt zich prima met de waterbak in het puppyverblijf. Ze zit vol levenslust en durft veel. Ze moet alles nog leren over het leven als huishond maar ze leert graag, met wat begeleiding gaat ze helemaal op haar plek vallen.

Details

Urgent
Nee
Geslacht
Teef
Video
https://youtu.be/5K-N5Ty0jxw
Geboortedatum (geschat)
04 juli 2021

Video

Video

Video

Video

Video