banner3

Happy Ending Bingo
 

Het was een grote zoektocht en we dachten er niet meer uit te komen. Plots kwamen we bij het filmpje van Bingo, Sue en Harry terecht. Voor het eerst waren we beiden er helemaal weg van, dus we pakten direct de telefoon.

Drie dagen later zaten wij al in de auto van Groningen naar Sliedrecht. Toen we hem zagen voelden we meteen een klik en Bingo dat was hem!  Zelden hebben we zo'n voorbeeldig hondje gezien van 3 maanden oud. Het is echt een schat, maar kent zijn streken ook wel. Zo heeft hij bedacht om alles wat op de grond ligt te verzamelen onder de salontafel. Bingo is makkelijk in de omgang en speelt graag met zijn buurhondjes (ook al is dat soms nog wel eng).

In het begin had hij nog last van zijn longontsteking (door de kou in RoemeniĆ«) en hoestte hij vooral snachts nog veel. Gelukkig is dat nu zo goed als over. Wij hebben het geluk dat Bingo s nachts netjes in zijn mandje blijft liggen en wacht tot wij hem s ochtends ophalen.

We zijn blij te zien dat Bingo zo dapper en trots door ons huis loopt en hebben het idee dat hij zich erg op zijn gemak voelt. Wij zijn erg gelukkig met Bingo en zijn blij dat zijn vriendjes Sue en Harry ook een goed thuis hebben gekregen.
 

We hopen dat Bingo zijn broertjes en zusje hetzelfde staat te wachten.
 

Groetjes Annelies en Marga