banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum : 28 december 2018
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm):
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :04-12-2021
Datum Gereserveerd :

Informatie

Update 26-11-2021 : Gelukkig heeft Romy weer ontdekt dat mensen superleuk zijn. Romy is één brok blijheid. Iedere keer als ons team Calarasi bezoekt, weet Romy van gekkigheid niet wie ze het eerst moet begroeten. Romy is nu drie jaar, als laatste uit het nest nog in het asiel, al haar broertjes en zusjes zitten al in de warmte in Nederland. Uiteraard moet Romy nog veel leren, maar aan haar enthousiasme zal het niet liggen!

Wie wil Romy het mooie leven in Nederland laten zien.

Update 06-03-2020: Romy is niet meer het hondje van een jaar geleden. Dat onbevangen pupje van toen heeft nu plaats moeten maken voor een meisje dat niks gewend is, waaronder mensen. Ze vindt het erg eng en dook in elkaar toen we er waren. We zijn bang dat dit meisje in de toekomst niet meer geadopteerd kan worden. Voor nu geven we het nog een kans. Maar dat wel met de meeste geschikte baas. Een zeer ervaren baas die haar alle tijd geeft om te wennen aan nieuwe dingen. 

Update 27-04-2019: Romy speelt erop los in de nieuwe grotere kennel waar ze nu met haar grote broer en zusjes verblijft. Romy kan ook heel rustig zijn en lekker van het zonnetje genieten, maar is er reuring in de tent, dan mag Romy daar graag bij zijn.

Intake 28-03-2019: Op 4 februari 2019 ging Neli naar het Public Shelter om een hondje op te halen die klaargemaakt moest worden voor de reis naar nederland. Niet ver van de ingang van de PS vond ze 9 achtergelaten puppies. Ze nam ze mee naar haar huis, omdat ze nog maar ongeveer zes weken oud zijn. Twee van de negen pups redden het niet. Één reutje en zes teefjes blijven in leven en worden na een paar weken in Neli's asiel ondergebracht.

Éen van de zes teefjes wordt Romy (Schneider) genoemd, een prachtige dame met gitzwart haar, en een paar duistere ogen, maar o zo lief.

Details

Geboortedatum (geschat)
28 december 2018

Video

Video

Video

Video