banner3

Geplaatst op website 14-10-2019
Aanbevolen:
Geslacht : Reu
Geboortedatum (geschat): 06 mei 2015
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (Geschat in cm): 50
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :14-10-2019
Telefoon: +31 (0) 6-28648540


Informatie

Update 26-09-2019: Dee was net geschoren toen we aankwamen en heeft daardoor op de foto's een mindere vacht. Dee vond ons team wel erg interessant en was zeer nieuwsgierig naar al dat lekkers wat ze bij zich hadden. Dee is moediger dan Lisa en hij neemt Lisa dan ook mee op trektouw. Dee is een vriendelijke en enthousiaste hond die de aandacht dat hij kreeg erg kon waarderen. Wat zou het voor hem een feest zijn als hij dit op dagelijkse basis zou krijgen. 

Update 25-10- 2018: De broers en zussen zijn weer bezocht in het pension. Dee zit daar al een tijdje, alleen is dat ook het enige. Echt gewerkt met- en gesocialiseerd wordt er niet. Erg jammer, want we denken dat er toch een hele slimme kop op Dee zit. 

Dee was wat terughoudend naar ons team. Hij liet zich wel aaien en genoot er toch ook wel van. Maar dit heeft wel even wat gewenning nodig. Deze mooierd verpieterd daar in het pension en dat is zo jammer. Hij is zoveel meer waard. 

Update 03-03-2018: Dee is blij als er bezoek voor hem komt, hij vindt iedereen lief. Ook Dee is erg enthousiast, net als zijn broertje Nemo. Dee zou het heerlijk vinden om lange wandelingen te maken en te rennen.

Intake 10-02-2018: Dee zit in een pension in Boekarest waar hij door Simona Mihai verzorgd wordt. Dee is de broer van Nemo, Lisa en (de al geadopteerde) Simmy en Grumpy. Twee jaar geleden waren Dee en broertje Nemo geadopteerd geweest, maar de adoptanten belden Simona om te vragen om ze terug te nemen. Anders zouden ze de jongens op straat vrijlaten. Tijdens de tijd dat Dee geadopteerd was is hij verwaarloosd en ondervoed. Dit heeft de sporen achtergelaten bij Dee, en ook bij Nemo. Het heeft een lange tijd geduurd voor hij weer een beetje zichzelf was. 

Dee en Nemo zijn bijna dezelfde hond. Ze lijken zo op elkaar, zeker hun karakter. Dee is voor het juiste baasje een geweldige en trouwe vriend. Hij hoopt op een familie, waarbij er volop voor hem gezorgd wordt. Waar hij welkom is en van gehouden wordt. 

Wie haalt Dee naar Nederland en zorgt dat zijn verleden in Roemeniƫ blijft?

Details

Urgent
Nee
Geslacht
Reu
Video
https://youtu.be/4REMwXwg0Nw
Geboortedatum (geschat)
06 mei 2015
Schofthoogte (geschat)
50

Video

Video