banner3

Geplaatst op website 10-11-2018
Aanbevolen:
Geslacht : Reu
Geboortedatum (geschat): 04 januari 2013
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (Geschat in cm): 45
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :10-11-2018
Telefoon: +31 (0) 6-28648540


Informatie

Update 10-08-2021: Het DAN-team heeft Bambam bezocht. Helaas blijft Bambam zeer verlegen. Het mooist zou zijn dat Bambam bij een vrouw geplaatst zal worden. Waar zou dat ene vrouwtje wonen die deze zeer angstige hond wil laten zijn wie hij is, en hem kan tonen dat er iemand is die het goed met hem voor heeft.

Update 26-09-2019: Bambam is een schuwe hond geworden en het duurde een flinke tijd voor hij zich liet zien om de overheerlijke worst in ontvangst te nemen. Hierna werd hij wel ietsje losser en ontspande hij iets meer. Een ervaren baasje is wat Bambam nodig heeft, die met hem gaat trainen om te genieten van een warm en zacht mandje. 

Update 25-10-2018: Bambam is bezocht en hij zit op het randje van het kennelsyndroom. Hij heeft nihil ervaring met de buitenwereld en mensen. Het zal ook een cultuurshock zijn als hij naar Nederland zou komen, daarom wordt hij alleen maar bij zeer ervaren mensen geplaatst. Gelukkig lustte Bambam wel een lekker snackje, waardoor we wel het vertrouwen kregen dat hij daardoor wel getrickerd kan worden. 

Update 08-07-2018: Nog altijd verblijft Bambam in het pension. Natuurlijk krijgt hij hier onderdag en voer, maar daar blijft het bij. Niet veel aan, op deze manier. Iemand moet hem laten zien dat het leven leuker is dan daar. 

Update 03-05-2016: Bambam. Wie kon dat nou geloven, zijn eerste wandeling aan de riem ooit en wat deed hij het fantastisch goed na 10 minuten mokken. De video is het bewijs dat met geduld, oefenen en straks een baasje in Nederland, ook met bambam gewandeld kan gaan worden. Want stiekem vond hij het na de 10 minuten eigenlijk best heel erg leuk. Hij heeft uiteraard tijd nodig, maar wie dat er in steekt krijgt er een wereldmaatje aan!

Update 01-04-2016; Voor Bambam is niet veel verandert. Hij verblijft nog altijd in een pension en hij staat eigenlijk stil in zijn ontwikkeling. We zouden graag zien dat er hard met hem gewerkt gaat worden door iemand die hem begrijpt en geduld met hem heeft. Dit gaat in Roemeniƫ niet gebeuren, dus hopen we dat iemand in Nederland dit met hem wil aangaan.

Update 09-05-2015: Het zit Bambam niet mee. Hij is inmiddels al weer een tijdje weg bij de familie Paun en zit nu in een pension. Probleem is dat Bambam met een niet zo hele leuke hond in een kennel zit. Deze hond heeft al meerdere slachtoffers (teefjes) op haar geweten en omdat Bambam een manneke is, is hij niet aan de beurt. Maar wij zijn er helemaal niet op gerust en willen Bambam daar weg hebben. Hij kan wel naar een ander pension, maar dit is meteen een stuk duurder en dat kan DAN niet bekostigen. Dus adoptie is een enige kans voor hem. Bambam is alleen een hondje niet geschikt voor iedereen. het nieuwe baasje dient aan een aantal voorwaarden te voldoen. We hopen toch dat dit ideale baasje snel een belletje pleegt.

Update 2 augustus 2014: Bambam is nog steeds heel terughoudend naar mensen, hij is weinig tot niet gesocialiseerd vanaf pup, helaas. Bambam zal alleen bij heel ervaren mensen geplaatst kunnen worden en niet bij kinderen.

Update 28-09-2013: Bambam verblijft in de tuin van de familie Paun. Toen Bianca en Ton daar waren werd Bambam naar binnen gehaald. Ze konden zien dat hij binnenshuis niet gewend is en hij vond dit toch wel een beetje eng. Dit zal stapje voor stapje begeleid moeten worden als Bammetje naar Nederland kan komen.

Barney en Bonbon hebben ook een thuis gevonden, nu is het Bammetjes beurt.

Update 6 mei 2013 : Bambam is een lief beertje met drie kleurtjes in zijn vacht. Bambam is een schatje, en nog niet zo stoer als zijn naam doet vermoeden. Dit ukkie moet eerst nog wat groter groeien. Bambam leeft met z'n broertje buiten in een kennel, wel bij een opvanggezin. Voor de foto's mochten de broertjes even naar binnen, vandaar de verbaasde blik in zijn oogjes. Bambam zal graag de wereld leren kennen

Bambam is samen met haar broertjes Barney en zusje Bonbon gevonden onder een container. De pups verblijven nu in een tuin waar ze redelijk beschermd zijn. Ze krijgen verzorging en voedsel.

Kleine Bambam had een slechte start van het leven. Nu worden hij en zijn nestgenootjes gelukkig verzorgd en zullen ze het wel redden. Dit mooie hondje heeft nog wel een plekje nodig waar hij voor altijd mag blijven. Waar hij mag spelen, leren en plezier hebben, en hij er helemaal bij hoort.

Is dat misschien bij u?

Details

Urgent
Nee
Geslacht
Reu
Video
http://www.youtube.com/watch?v=9cRZ_17IlfA
Geboortedatum (geschat)
04 januari 2013
Schofthoogte (geschat)
45

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video