banner3

Geplaatst op website 10-11-2018
Aanbevolen:
Geslacht : Reu
Geboortedatum (geschat): 03 juli 2013
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (Geschat in cm): 60
Schofthoogte Groot
Toegevoegd :10-11-2018
Telefoon:


Informatie

Update 31-07-2021: Het DAN-team heeft eindelijk Jim weer eens kunnen bezoeken. Jim is een zeer energieke hond, heeft veel beweging nodig en een liefdevolle duidelijke begeleiding. Jim zit al zo lang in een pension, dat hij nog nooit wat geleerd heeft. Jim is wel een vrolijke hond.

Update 25-10-2018: Jim is bezocht door het DAN team en wat een leukert is hij. Hij was erg aanhankelijk en liet zich redelijk goed meenemen. Hij is niet veel gewend, maar hij red zich goed. Hij was niet bang voor de dames in het team, maar voor Ton was hij wel onder de indruk. Hij zal niet echt een mannenfan zijn. Jim kwam later zelfs achter Linda aan. 

Misschien is het voor Jim wel verstandig dat hij geadopteerd wordt door een vrouw, toch minder eng voor deze mooie man. 

Update 03-03-2018: Jim is een hond, die iemand een hoop liefde en geluk kan bieden. Hij is speels, kan goed met andere honden, wel wil hij graag de aandacht voor zichzelf en kan hij wat dominant reageren. Jim verblijft al 6 jaar in het pension! Dat is toch veel te lang voor een levensgenieter? Jim heeft veel beweging nodig en zal moeten wennen aan een leven in huis. Wie haalt Jim naar Nederland?

Update 08-06-2016: Jim is helemaal genezen van de ziekte van Lyme. Nu staat helemaal niks meer in de weg om naar Nederland te komen.

Update 01-04-2016: Jim blijft één van de favorietste honden van Bianca. Nog altijd even enthousiast en energiek als altijd. Het wordt nu echt tijd om zijn vleugels uit te slaan.

Update 09-11-2015: Het heeft even geduurd maar er is nieuws over Jim. Dat Jim een heerlijke scheet is, is geen nieuws. Dat hij de ziekte van Lyme (Borrelia) heeft wel. En dat is flink balen. Jim is hier al voor behandeld, maar de eerste keer mocht niet baten. Nu is hij weer behandeld en moet er zes maanden gewacht worden voordat hij opnieuw getest kan worden. Maar 5% van alle honden krijgt Borrelia, de andere 95% zijn drager. Het kan zijn dat dit een chronische ziekte is bij Jim en dat hij dit de rest van zijn leven zal hebben. En hij zal dan behandeld moeten worden met antibiotica. Hopelijk is er een baasje die dit accepteert bij deze jongen. Want Jim heeft een ziekte, hij is niet zijn ziekte.

Wat zou het fijn zijn als deze mooie grote jongen ooit naar Nederland mag komen.

Update 15 oktober 2014: Het gaat erg goed met Jim. Jim is een lieve en enthousiaste jongen. Hij vindt het heerlijk om lekker te bewegen en zou dan ook graag een baasje krijgen die het fijn vindt om er lekker met hem op uit te gaan. Een tuin zou voor Jim helemaal prettig zijn. Wie haalt dit gezellige en vrolijke wandelmaatje in huis? Jim is er klaar voor!

Update 25 mei 2014: Jim is flink gegroeid de laatste maanden en een prachtige, statige hond geworden. Een actieve hond ook, die voldoende beweging en ruimte nodig heeft. Hij zou het dan ook super doen bij actieve baasjes die tijd hebben om flinke wandelingen met hem te maken. Jim wil wel het mannetje zijn dus plaatsing bij een andere dominante reu is niet verstandig. Jim loopt braaf los mee met Roxana en wanneer ze hen roept komt hij braaf!

Update 05 november 2013: Jim is een superhondje. Erg lief, speels en sociaal. Hij is ook mooi getekend met z'n zwarte stippels en vlekken. Jim heeft snel baasjes nodig want in dat hok kan hij niet blijven. Hij zoekt een gezellig thuis. Jim heeft zoveel te geven aan zijn baasjes.

Wie kiest helemaal voor Jim?

Intake Jim: Dit mooie ventje is Jim, hij werd gevonden bij een kindertehuis. Jim en zijn broertje Fred hebben hun intrek genomen bij een geit in een klein kenneltje. Eerdaags is het kenneltje uiteraard niet groot genoeg meer voor de twee broertjes, die toch nog wel zullen groeien.
Wie wil lieve Jim een echt thuis geven?

Details

Urgent
Nee
Geslacht
Reu
Video
https://youtu.be/cSJWZX9L9c4
Geboortedatum (geschat)
03 juli 2013
Schofthoogte (geschat)
60

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video