banner3

Geplaatst op website 16-09-2019
Aanbevolen:
Geslacht : Reu
Geboortedatum (geschat): 16 mei 2014
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (Geschat in cm):
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :16-09-2019
Telefoon: +31 (0) 6-28648540


Informatie

Update 06-09-2019: Het is lang geleden dat we Nero hadden geupdate, dus hij was nodig aan de beurt. Wat is Nero een leukerd met mooie warme ogen en benen die reiken tot de hemel. Wat voor rassen zullen er bij hem in zitten? Wij gokken labrador met supermodel. Nero is een leukerd, wel een beetje voorzichtig. Hier dient rekening mee gehouden te worden. Maar Nero is wel in voor een grapje en een huppeltje. Dus een speels baasje is gewenst.

Update 22-03-2015: Nero is een scheetje. Toen het DAN team hem zagen ging hij goed met de mensen om. In Nederland zal hij best even moeten wennen. Maar eenmaal bij de juiste baas zal Nero groeien tot de hond dat hij hoort te zijn. Wie valt er voor deze mooie man? En laat hem niet het slachtoffer worden van het zogenaamde "Black dog syndrome". Zwarte honden worden minder geadopteerd dan andere kleur honden.

Intake 16-08-2014: Nero is door Neli gevonden toen ze van haar werk naar huis ging. Nero liep op de straat terwijl de auto's langs hem heen raasden, hij was helemaal de kluts kwijt. Dit mooie zwarte nog wat magere ventje snapt niet wat hem overkomen is. Neli heeft Nero mee naar huis genomen en heeft hem lekker te eten gegeven. De volgende dag is Nero meegegaan naar Neli's asiel, hier wacht dit moppie of er een baasje voor hem komt.

Mag Nero bij u komen?

Details

Urgent
Nee
Geslacht
Reu
Video
http://www.youtube.com/watch?v=7qOb7nreQpY
Geboortedatum (geschat)
16 mei 2014

Video

Video