banner3

Geplaatst op website 17-09-2019
Aanbevolen:
Geslacht : Reu
Geboortedatum (geschat): 28 augustus 2014
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (Geschat in cm): 52
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :17-09-2019
Telefoon: +31 (0) 6-28648540


Informatie

Update 17-09-2019: Er is weinig veranderd voor Raff. Nog altijd verblijft hij in het asiel van Neli. Elke seizoen van het jaar. We zijn bang dat het voor hem te laat aan het worden is om geadopteerd te worden en hij zijn leven zal moeten slijten in het open asiel. Mocht de speld in de hooiberg aka het ideale zeer ervaren baasje van Raff zich aanmelden, doe dat dan snel. 

Update 21-05-2018: Raff is bezocht door Linda. Hij zit al zo lang bij Neli, dat hij niet weet hoe hij om moet gaat met andere vreemde mensen. Linda heeft Raff wel even kunnen aaien, maar dit ging niet makkelijk. Hij wilde snel weer weg gaan. Raff zal alleen geplaatst worden bij mensen met veel ervaring en geduld. 

Intake 22-03-2015: Kleine Raff is helemaal niet klein meer. Raff heeft de taak op zich genomen om zichzelf en vreemde mensen af te proberen schrikken door te blaffen en grommen. Maar als het puntje bij het paaltje komt dat is Raff een groot watje. Er dient bij adoptie van Raff rekening gehouden te worden dat visite in huis voor Raff een onveilige situatie kan zijn. Dus begeleiding hierbij is belangrijk. Ook plaatsing bij kleine kinderen is niet verstandig.

Verder is Raff een schitterende hond, een echte gentleman. Die toch wel graag met Nederlandse honden zou willen spelen.

Update 29-01-2015: Raff is een aardig stukje gegroeid. Dat kleine zwart-witte humpie is een mooie jongeman geworden. Raff is een fijne, speelse en leuke hond, die maar zit te wachten op een eigen baasje. Dus roept u maar.

Intake 02-11-2014: Raff is ook gevonden door Neli. Hij heeft al een hoop meegemaakt in zijn nog jonge leventje. Wat deze jongen nu graag zou willen is een fijn en veilig thuis voor hemzelf. En een ventje die al zoveel heeft meegemaakt verdient dat zeker. Raff is een heel mooi hondje om te zien. En nog lief ook.

Wie haalt Raff in huis nu de kou in Roemeniƫ echt begonnen is?

Details

Urgent
Nee
Geslacht
Reu
Video
http://www.youtube.com/watch?v=lCOCGOVTH8Y
Geboortedatum (geschat)
28 augustus 2014
Schofthoogte (geschat)
52

Video