banner3

Geplaatst op website 16-12-2018
Aanbevolen:
Geslacht : Teef
Geboortedatum (geschat) : 10 juni 2015
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (geschat in cm): 40
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :16-12-2018
Telefoon: +31 (0) 6-28648540


Informatie

Update 09-12-2018: Amy is bezocht en helaas is zij de enige van het hele nest dat in het asiel is achtergebleven. Ze was ook de bangste van het stel en dat is ze eigenlijk nog steed. Daarom is het voor Amy, als de ene lot uit de loterij langskomt en haar een thuis wilt bieden, belangrijk dat dit baasje haar met veel geduld zal opvoeden. Amy zal alles nog moeten leren en ze zal flink onder de indruk zijn van de Nederlandse maatschappij, mogelijk is naar buiten gaan al een stap te ver en zal ze bij de basis moeten beginnen. Dat moet ook mogelijk zijn bij het baasje. Amy wordt niet bij kleine kinderen en in een drukke omgeving geplaatst worden. 

Update 22-03-2015: Amy zit samen met haar nestgenootjes apart van alle honden. Thomas was even binnengeweest bij deze familie en hij vertelde dat het erg leuke en speelse pups zijn. Voor Amy is deze plek nu haar veiligheid, de verwachting is dat zij een verhuizing naar Nederland best als iets engs gaat ervaren. Maar eenmaal in Nederland en met puppycursus zal ze best goed gaan wennen.

Intake 05-03-2015: Amy heeft al een heel bewogen leventje achter de rug. Zij, haar moeder en 7 nestgenootjes zaten in het gemeenteasiel in Calarasi. Minodora smeekte mensen om deze pups en moeder te redden omdat alle pups onder de 3 maanden oud geeuthaniseerd dreigden te worden. Er was nog een familie aanwezig met een aantal pups onder de 3 maanden. Dit wilde Minodora niet laten gebeuren. In eerste instantie wilde niemand helpen. Wij wel, maar 18 pups konden wij ook niet plaatsen. Gelukkig sprong, na wat aandringen een Roemeense in en zorgde dat de 2 families uit het asiel gered werden. Zij nam zelf 1 familie en Neli het andere gezinnetje.

Nu, een maandje later, zijn de pups al iets groter en zijn ze gereed om op de website te komen. Naar hun leeftijd wordt nog gekeken.

Amy is een lief meisje, dat graag naar Nederland wil komen.

Details

Urgent
Nee
Geslacht
Teef
Video
http://www.youtube.com/watch?v=6N6JaduIBF0
Geboortedatum (geschat)
10 juni 2015
Schofthoogte (geschat)
40

Video

Video

Video

Video