banner3

Geplaatst op website 04-10-2019
Aanbevolen:
Geslacht : Reu
Geboortedatum (geschat): 27 december 2015
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (Geschat in cm): 57
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :04-10-2019
Telefoon: +31 (0) 6-28648540


Informatie

Update 25-09-2019: Toen we Thomas net zagen, was hij heel timide, ook tegenover zijn opvangbaas. We denken dat de honden in de tuin verblijven en er verder niet veel mee gebeurd. Maar wat knapte hij op toen we er even waren en hij in de gaten had dat er lekkers te scoren was. Het ijs was gebroken en Thomas ontpopte zich tot een normale hond. Het zal voor Thomas wennen zijn, als hij in huis gaat wonen en aan de buitenwereld moet gaan wennen, maar wat een prachthond zal het worden. Thomas kan goed met katten.

Update 12-03-2017: Thomas is de grootste van het stel en hij is ook de baas. Althans dat denkt hijzelf. Thomas is een actief en energiek kereltje. Hij is dominant, maar wel onderdanig naar mensen toe. En hij is erg sociaal. En prima ventje dus.

Intake 28-02-2016: Bij ons bezoek eind februari aan Boekarest en opvanger Marian liet hij ons kennismaken met een nestje van vier kleine pupjes. Thomas II, Roxy, Buddy en Lindy.

Deze pupjes waren in een zak over het hek gegooid bij een mevrouw, die een stuk of 50 honden verzorgt en momenteel in het ziekenhuis ligt. Deze pupjes zitten nu bij een Roemeense opvanggezin, omdat ze veel te jong zijn om voor zichzelf te zorgen, een andere hond moedert nu over deze pups en beschermt ze voor de enge buitenwereld.

Thomas is een pupje dat nu al een knappert is, moet u nagaan als hij straks een volwassen kerel is. Met het aparte vlekje op zijn neus maakt hij bij iedereen de blitz. Thomas zal alles nog moeten leren en zijn koffertje staat over een paar weekjes klaar voor vertrek. Alles wat rest is een baasje dat zich over hem ontfermt.

Details

Urgent
Nee
Geslacht
Reu
Video
https://youtu.be/gbHNGjtPQ8o
Geboortedatum (geschat)
27 december 2015
Schofthoogte (geschat)
57

Video

Video

Video

Video

Video

Video