banner3

Geplaatst op website 17-08-2021
Aanbevolen:
Geslacht : Teef
Geboortedatum (geschat): 16 juli 2016
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (Geschat in cm): 54
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :17-08-2021
Telefoon: +31 (0) 6-28648540


Informatie

Update 30-07-2021: Kendra is bezocht door het DAN-team. Ze was blij, opgewekt, ze genoot van het bezoek in het pension. Ze was nog wel terughoudend, maar met wat lekkers durfde ze toch wat dichterbij te komen. Kendra heeft veel tijd nodig om een wereld buiten het pension te leren kennen, maar met geduld, begrip en veel liefde zal ze het waarderen. 

Wie wil Kendra toch nog na 5 jaar pension een mooi leven bieden?

Update 26-09-2019: Kendra is een lief en vrolijk meisje. Ze heeft een vriendje, genaamd Clyde, in het pension waardoor ze wat meer vertrouwen krijgt. Samen durfden ze wel naar ons team om wat lekkers te halen. Maar Kendra is niet een zelfverzekerde hond, want zodra we een beweging maakte schoot ze weg. Ze heeft zeker een ervaren baasje nodig. 

Update 03-03-2018: Kendra doet haar naam eer aan, ze is erg vrolijk. Waarschijnlijk krijgt ze te weinig beweging, waardoor ze erg druk was en geen rust om bij de DAN mensen te komen. Kendra is een mooie meid, goed karakter, maar wel voor ervaren mensen. Ze wordt niet bij kleine kinderen geplaatst.

Update 04-03-2017: Kendra is flink gegroeid sinds de laatste keer dat we haar zagen. Ze is wel nog wat terughoudend en zoekt een ervaren baas liefst met een stabiele hond om alles van af te kijken en van te leren. Kendra vond een bal heel leuk en spannend.

Intake 13-11-2016: Bij Florentza in haar tuin verblijven flink wat honden. Mensen in het dorp gooien zo nu en dan ook honden en pups over het hek. Zo ook deze vier pups. Joy, Sunny, Kendra en Browny.

Kendra verblijft met haar nestgenootjes in een pension. Kendra wordt omschreven als een vrolijke puppert. Iets terughoudend in het begin, maar vind iedereen al snel leuk. Ze is speels en zal een goede leerling zijn. Ze wordt niet bij kleine kinderen geplaatst.

Details

Urgent
Nee
Geslacht
Teef
Video
http://www.youtube.com/watch?v=gWkUX_XOTKI
Geboortedatum (geschat)
16 juli 2016
Schofthoogte (geschat)
54

Video

Video

Video

Video

Video

Video