banner3

Geplaatst op website 17-08-2021
Aanbevolen:
Geslacht : Teef
Geboortedatum (geschat): 16 juli 2016
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (Geschat in cm): 53
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :17-08-2021
Telefoon: +31 (0) 6-28648540


Informatie

Update 30-07-2021: Het DAN-team heeft Sunny bezocht. Sunny is nog steeds de afwachtende, maar erg lieve hond. Waar zou toch dat ene baasje zijn die haar na vijf jaar pension de vrijheid gaat geven. U krijgt er een trouw maatje voor terug!

Update 04-03-2021: Ondanks dat Sunny al jaren in het pension leeft, blijft ze blij met wat ze heeft en beleeft, en we kunnen u verzekeren, dat is niet veel. Wat zal Sunny genieten als ze eindelijk eens een eigen baas zou mogen hebben, de vrijheid van buiten de muren van een asiel, een warme mand binnen in een huis. 

Update 26-09-2019: Sunny is weer eens bezocht en wat is het een vrolijke meid. Ze is een stuk opener sinds vorig jaar. Ze is veel meer mensgerichter en was enthousiast toen ons team haar bezocht. Sunny is het zonnetje in huis, dat haar naam eer aandoet. 

Update 26-10-2018: Sunny was nog steeds terughoudend, maar o zo enthousiast. En bovenal nieuwsgierig wie er voor haar kwamen. Ze was zo blij, rende rond, van de een naar de ander. Sunny zou het goed doen bij mensen met een dosis ervaring. Ze zullen haar veel moeten leren, met veel geduld, om haar haar zelfvertrouwen te laten krijgen.

Update 03-03-2018: Sunny verblijft nu in een pension en met de pensioneigenaar kan Sunny het goed vinden, wat betekent dat een zeer ervaren baasje veel gaat betekenen voor haar. Het baasje zal veel de tijd en vooral veel geduld moeten opbrengen om haar te laten wennen en vertrouwen te geven. Sunny wordt niet bij kleine kinderen geplaatst.

Update 04-03-2017: Sunny is de meest verlegen van het viertal. Maar na enige tijd komt er wel een nieuwsgierig hondje tevoorschijn. Sunny zoekt een baas met begrip en vooral ervaring en een dosis geduld. Als er al een hond aanwezig is bij haar toekomstige baasje zal een enorme pre zijn.

Intake 13-11-2016: Bij Florentza in haar tuin verblijven flink wat honden. Mensen in het dorp gooien zo nu en dan ook honden en pups over het hek. Zo ook deze vier pups. Sunny, Joy, Kendra en Browny.

Sunny is een pupje waar veel mee getraind zal moeten worden. Ze is namelijk de onzekerste van het stel. Tijdens ons bezoek wat ze wel goed te benaderen, maar zodra ze kans kreeg ging ze er vandoor.

Details

Urgent
Nee
Geslacht
Teef
Video
http://www.youtube.com/watch?v=l4CMR25gMFk
Geboortedatum (geschat)
16 juli 2016
Schofthoogte (geschat)
53

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video