banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum : 10 augustus 2019
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 26
Formaat Klein
Toegevoegd :04-03-2024
Datum geadopteerd :09 maart 2024

Informatie

Update 01-12-2023 : Lieve verlegen Peticel zit niet helemaal lekker in het asiel. Hij heeft zo hard een baasje nodig die hem vertroetelt en knuffelt. 

Al die grote honden ook in zijn kennel, het doet hem geen goed. Hij ging bij ons bezoek verlegen in zijn hok liggen. De drukte was hem teveel. Terwijl hij zo graag aandacht en liefde wil. 

Peticel is echt een schat van een hondje. Hij zal geen vlieg kwaad doen, volgens ons kan hij prima bij kinderen en met een beetje oefening vast ook bij katten. Andere honden is geen enkel probleem.


Update 31-10-2023: Peticel doet het goed in het asiel, hij is lekker sociaal naar mensen en zijn kennelgenoten. Hij is energiek en krijgt graag aandacht, maar is niet per sé een haantje-de-voorste. Peticel zou zo graag een eigen baas krijgen, we denken dat hij een heel fijn maatje gaat zijn voor zijn persoon.

Intake 21-08-2023: Peticel liep al een paar dagen rond in Neli's buurt, toen hij bij het inladen van geadopteerde honden ook ineens in de rij stond. Hij wilde ook wel op reis, volgens hemzelf. Neli mocht Peticel in haar armen nemen en nu wacht hij in haar asiel tot hij zelf aan de beurt is. 

Peticel is een klein ventje met een groot karakter, wat nog eens versterkt wordt door zijn grappige uiterlijk. Hij is heel vriendelijk tegen mensen en honden en speelt ook gerust met de iets grotere honden en pups in zijn kennel. Bent u de match voor deze stoere jongen?

(Op de foto's dachten we te zien dat Peticel een 'cherry-eye' heeft, maar dat blijkt gezichtsbedrog: op die plek is zijn vacht wit en heeft hij een rozig vlekje van het traanvocht..)

Details

Geboortedatum (geschat)
10 augustus 2019

Video

Video

Video

Video

Video