banner3

Geplaatst op website 03-08-2023
Aanbevolen:
Geslacht : Reu
Geboortedatum (geschat): 30 oktober 2022
Leeftijd : Pup
Schofthoogte (Geschat in cm): 40
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :03-08-2023
Telefoon: +31 (0) 6-29586351


Informatie

Intake 30-07-2023: Wat een droppie die Floyd. En wat kan hij aandoenlijk kijken met zijn donkerbruine kraalogen. Bij het juiste gezin zal hij uitgroeien tot een grappig, lief, leuk en vrolijk hondje. Hij wil zo graag en kwispelt als hij een snoepje aanneemt. Hij vindt het nog wat spannend, maar dat is omdat hij op zijn hoede moest zijn en nog niks gewend is. 

Floyd is best onderdanig en als je niks van hem vraagt gaat hij in een hoekje zitten en alles bekijken. Wel met volledige interesse en hij is zeker nieuwsgierig. Hij heeft een prachtig slank figuurtje met lange benen. Geen heel grote poten dus de verwachting is dat hij niet veel groter zal worden. 

Op het moment van bezoek zit Floyd met een ongelofelijke keffer in zijn kennel. Maar Floyd trekt zicht er niks van aan. Hij snuffelt af en toe aan de keffer, maar blaft niet mee. Hij laat het gemoedelijk over zich heenkomen. Floyd is een prachtig, handzaam, lief en zachtaardig verlegen maar nieuwsgierig reutje, die zeker een heel fijn huis verdient. Weet jij iemand?

Floyd (10507) verblijft in gemeenteasiel Calarasi, daar staat hij voor onze stichting gereserveerd tot 30 augustus 2023. Wij doen ons uiterste best de adoptie soepel te laten verlopen, maar hopen op uw begrip wanneer het anders loopt dan gepland.

 

Details

Urgent
Nee
Geslacht
Reu
Video
https://youtu.be/lJVRynencZ4
Geboortedatum (geschat)
30 oktober 2022
Schofthoogte (geschat)
40

Video

Video

Video

Video