banner3

Geplaatst op website 01-08-2023
Aanbevolen:
Geslacht : Reu
Geboortedatum (geschat):
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (Geschat in cm): 31
Schofthoogte Klein
Toegevoegd :01-08-2023
Telefoon: +31 (0) 6-27319055


Informatie

Update 24-09-2023 : Django is op 23 september in Nederland aangekomen. Hij mag lekker bijkomen in zijn gastgezin. Verdere info volgt snel.


Intake 28-07-2023: Ach wat een schatje is Django. Hij zit heel rustig en kalm alles te bekijken. Hij is duidelijk niet in zijn element in het dodingsstation. Het is niet dat hij bang is voor ons, maar hij wil hier absoluut niet zijn. Hij is terughoudend en pakt de snoepjes wel aan, maar de enthousiaste pup in zijn kennel (Bo) ontwijkt hij. 

Django is ook een knap hondje. Gespierd lijf en lekker compact, niet te groot dus heel handzaam en goed op te tillen. Hij heeft bruine poten die overgaan in een donkere vacht bovenop zijn rug. Bruin-zwart gemeleerd. En een schattig koppie met mooie bruine ogen. Django heeft als staartje een klein dopje.

De knuffels neemt hij zeker aan. Hij gaat er heel rustig voor zitten. Bij hem is het wel zaak om hem heel rustig te benaderen. Bij wilde bewegingen zal hij zich terugtrekken. Django is zeker een heel lief hondje wat het heerlijk zal vinden om op je schoot te liggen en over zijn buikje te kietelen, als je hem maar de tijd geeft om even te wennen.

Django (10684) verblijft in gemeenteasiel Calarasi, daar staat hij voor onze stichting gereserveerd tot 30 augustus 2023. Wij doen ons uiterste best de adoptie soepel te laten verlopen, maar hopen op uw begrip wanneer het anders loopt dan gepland.

Details

Urgent
Nee
Schofthoogte (geschat)
31
Video
https://youtu.be/A88V9Z2nzkk
Geslacht
Reu

Video

Video