banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum : 12 april 2017
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (geschat in cm): 36
Formaat: Middel
Toegevoegd :20-12-2023
Datum geadopteerd :

Informatie

Update 16-12-2023 : Snoopy is op 16 December in Nederland aangekomen, hij mag lekker bij een gastgezin bijkomen. Verdere info volgt snel. 

Update 15-09-2023 : Snoopy is nog steeds het snoepie wat echt een huisleven verdient. Nog even vrolijk, enthousiast, hij doet nog steeds zijn best om gezien te worden. Het is ongelooflijk dat dit mooie lieve hondje al vanaf mei in de Public Shelter verblijft. Wanneer u Snoopy een warm thuis geeft, heeft u een vriendje voor het leven.
 
Intake 28-07-2023: Snoopy is een vrolijk hondje die meteen naar je toekomt. Hij heeft genoeg energie en een echte schooier. Hij weet wel hoe hij het voor elkaar moet krijgen.
Hij heeft genoeg enthousiasme om je te overtuigen hem te aaien en te knuffelen.
Daar geniet hij erg van en hij gaat er meteen rustig voor zitten.
Helaas moet hij de knuffels nu ontberen in het dodingsstation.
Hij heeft zijn portie op straat wel bij elkaar gekwispeld, dat is duidelijk. De hondensnoepjes zijn belangrijk, maar knuffels wil hij nog liever. En hij is behoorlijk nieuwsgierig, hij wil overal in kijken en zijn mooie neus in stoppen. Hij is ook heel sociaal naar andere honden. De hondjes in zijn kennel heeft hij geen enkele problemen mee.
Snoopy is een perfect handzaam formaat. Hij heeft mooie slanke lange benen en een slank postuur wat goed in verhouding is. Een echt "snoepie" dus en een knapperd om te zien.
Hij zou goed passen bij iemand die een lekker enthousiast en knuffelig hondje zoekt die niet te groot is maar wel energiek. Snoopy zou best met kinderen kunnen, hij heeft absoluut niks vals in zich. Wel met een beetje geduld natuurlijk, want Snoopy is nog niks gewend.

Snoopy (10607) verblijft in gemeenteasiel Calarasi, daar staat hij voor onze stichting gereserveerd tot 30 augustus 2023. Wij doen ons uiterste best de adoptie soepel te laten verlopen, maar hopen op uw begrip wanneer het anders loopt dan gepland. 

Details

Geboortedatum (geschat)
12 april 2017

Video

Video

Video

Video

Video

Video