banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum : 03 april 2023
Leeftijd : Pup
Schofthoogte (cm):
Formaat Klein
Toegevoegd :27-01-2024
Datum geadopteerd :

Informatie

Update 01-11-2023: Michelle is nog altijd de blije, liefdevolle pup die we in juli voor het laatst zagen. Enthousiast, vrolijk, nieuwsgierig, speels - een lekker vrije pup die overal zin in heeft.

Update 28-07-2023: Bij Michelle is het leven een feestje, en van haar mag iedereen komen, want ze vindt iedereen lief en leuk, en ze wil ook door iedereen lief gevonden worden. Michelle is prachtig zwart en haar vachtje zal lang golfend worden. Dit spontane vrolijke meisje zoekt een gezellig plekje, waar ze zich mooi kan ontwikkelen tot een prachtige Black Beauty.


Intake 04-07-2023: Eind april is de moeder van de toen 4 weken oude pups gevangen door de hondenvangers en naar het gemeente-asiel gebracht. Een mevrouw, die de moederhond kende, is de pups gaan zoeken en heeft ze naar de moederhond in het gemeente-asiel gebracht. Vervolgens heeft deze mevrouw Neli benaderd, of zij de moederhond met haar pups uit het gemeenteasiel wilde halen. En zo geschiedde, bij Neli waren ze safe en konden ze de veilige verzorging krijgen. De moederhond was erg ziek, waarschijnlijk babesiosis, ze was broodmager en had hoge koorts. Neli heeft haar gelijk de goede medicijnen gegeven, maar helaas heeft ze het niet gered, evenals één van de pups. Er waren nog vier pups over, twee reutjes (Henry en Sammy) en twee teefjes (Annemieke en Michelle). Dit kleine droppie is Michelle, vernoemd naar een Nederlands dame die eind juni het asiel van Neli heeft bezocht. Dit kleine droppie geniet nu nog met haar broertjes en zusje van haar eerste levensmaanden. Hoe mooi zou het zijn als ze hier in Nederland een eigen thuis zouden krijgen.

Details

Geboortedatum (geschat)
03 april 2023

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video