banner3

Geplaatst op website 13-08-2023
Aanbevolen:
Geslacht : Teef
Geboortedatum (geschat): 22 maart 2022
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (Geschat in cm): 50
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :13-08-2023
Telefoon: +31 (0) 6-42460061


Informatie

Update 28-07-2023 : De tijd gaat dringen voor Grace. Ze is samen met haar zusje Emily en broertje Packy naar een grotere kennel verhuisd, wel fijner omdat ze daar meer ruimte hebben. De beide meiden zijn er het laatste half jaar niet op vooruit gegaan, ook Grace is erg angstig geworden. We hopen ook voor Grace een plekje met ervaren mensen, een hoop rust, en alle geduld, wellicht zou het dan goed kunnen komen voor Grace.

 

Udate 10-02-2023: Grace doet haar naam eer aan, wat is ze mooi. Helaas is Grace wel wat schuchter geworden. Grace is net pup af en nog geen baasje, het zou zo goed voor haar zijn wanneer ze een goede begeleiding zou krijgen. Al een jaar in een puppenverblijf, weinig tot geen mensen zien, alleen haar vaste vriendjes. Dus Grace moet nog alles leren, een stabiele hond zou voor Grace een enorme steun zijn.

Update 29-07-2022: Grace doet haar naam eer aan, een prachtig elegant hertje. Ze vond het wel raar al die vreemde snuiters in haar kennel. Toch won de nieuwsgierigheid en bleef ze om de hoek kijken. Het zou fijn zijn voor Grace als er al een hondenvriendje in haar toekomstige thuis zou zijn.

Intake 04-07-2022 : Grace is een van de ‘’familie Dumbo’’ pups. Ze is uitgegroeid tot een knappe puber met grappige opstaande oren. Ze is een vrolijke, sociale pup die graag speelt met haar broers en zussen. De pups zijn geboren op straat en toevallig de ochtend dat ons DAN team er was in de PS gebracht. De dames van DAN konden het niet over hun hart verkrijgen om de familie daar te laten zitten, Neli gevraagd of ze bij haar mochten en zo gelijk meegenomen naar Neli. Door de goede verzorging van Neli en moedertje Fiona hebben alle pups het hachelijke avontuur overleefd.

Grace is een vrolijke, sociale pup die graag speelt met haar broers en zussen. Ze zal nog heel veel moeten leren, een stabiel hondenvriendje zou heel fijn voor haar zijn. Grace zal uitgroeien tot een kleine middelmaat.

Details

Urgent
Nee
Geslacht
Teef
Video
https://youtu.be/H0sFjPiQWnI
Geboortedatum (geschat)
22 maart 2022
Schofthoogte (geschat)
50

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video