banner3

Geplaatst op website 13-08-2023 in Beschikbaar in Roemenië
Aanbevolen:
Geslacht: Teef
Geboortedatum (geschat): 22 maart 2022
Leeftijd: Volwassen
Schofthoogte (geschat in cm): 52
Formaat: Middel
Toegevoegd: 13-08-2023
Telefoon: +31 (0) 6-42460061


Informatie

Update 28-07-2023: Emily is samen met haar zusje Grace en broerje Packy  naar een andere kennel verhuisd. Beide meiden zijn vreselijk angstig geworden. Het zal voor Emily een hele overgang zijn, wanneer ze geadopteerd zou worden. Haar mogelijke adoptanten moeten ervaren zijn met angstige honden, alle geduld en begrip hebben voor Emily. Het is voor Emily puur niets gewend zijn en angst voor een nieuwe omgeving/situatie. Een rustige omgeving, een stabile hond en een goed afgezette tuin is een must voor Emily.

We hopen toch nog op een plekje voor Emily voor ze heel niet meer adoptabel zou zijn.


Update 29-07-2022: Emily is reuze nieuwsgierig, vindt het ook bizar spannend dat het DAN team langs kwam. Ze dacht als ik iedereen nou goed waarschuw, sta ik niet in mijn eentje. Haar broertjes en zusje vonden het prima dat Emily vooraan stond te schreeuwen.

Intake 04-07-2022: Emily is één van de ’familie Dumbo' pups. Ze is uitgegroeid tot een knappe meid met grappige half opstaande oren. De pups zijn geboren op straat en toevallig de ochtend dat ons DAN team er was in de PS gebracht. De dames van DAN konden het niet over hun hart verkrijgen om de familie daar te laten zitten, Neli gevraagd of ze bij haar mochten en zo gelijk meegenomen naar Neli. Door de goede verzorging van Neli en moedertje Fiona hebben alle pups het hachelijke avontuur overleefd.

Emily is een vrolijke ondernemende pup. Ze gaat samen met haar broer Jumbo graag op ontdekkingstocht. Emily is erg nieuwsgierig en altijd in voor een spelletje. Ze moet nog een hoop leren, een stabiel hondenvriendje zou erg fijn zijn. Emily zal waarschijnlijk uitgroeien tot een middelmaat.

Details

Urgent
Nee
Geslacht
Teef
Video
https://youtu.be/pd24zoIX3nQ
Geboortedatum (geschat)
22 maart 2022
Schofthoogte (geschat)
52

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video