banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum : 01 april 2021
Leeftijd : Pup
Schofthoogte (cm): 28
Schofthoogte
Toegevoegd :27-08-2021
Datum geadopteerd :

Informatie

Update 25-10-2021: Mira II is twee dagen terug aangekomen bij een gastgezin in Nederland.
Haar gastgezin vertelt:

Mira is een energiek, enthousiast, grappig, blij en open meisje.  Natuurlijk is ze ook een tikkeltje ondeugend want ze is nog een pup. 
Mira is nog maar net uit Roemenië in het gastgezin gekomen en moet alles nog leren maar dat zal geen probleem zijn. Ze accepteert correctie en reageert daar snel op. 
Ze wil graag haar best doen. Ze is zelfs al zindelijk en doet netjes haar behoefte buiten. 
Mira ziet het leven als één groot feest. Ze heeft iemand nodig die consequent is en haar met geduld wil opvoeden en begeleiden in het leven als huishondje.
Kinderen zijn geen probleem mits ze weten hoe met een hondje om te gaan.
Met andere honden gaat het super, ze accepteert netjes correcties van hen en past haar gedrag aan. Ze is absoluut niet dominant en spreekt de hondentaal erg goed. Ze vindt het leuk om te spelen. 
Met de poes gaat ze ook erg goed om, ze is niet opdringerig en blaft ook niet.
Al met al een lieve speelse puppert die klaar is voor een lief baasje dat voldoende tijd en aandacht voor haar heeft. 
Waar staat haar forever mandje?

Intake 05-08-2021: Drie meiden gered van een leven in het 'wild' - Luna, Mia en Mira II kwamen begin augustus aan bij Neli, ongeveer 4 maanden oud. Ze zijn enthousiast, speels en soms een beetje luidruchtig - echte pre-puberale pups. Mira II is graag het middelpunt van de actie - als ze enthousiast is blaft ze vreemd genoeg in series van 5. Ze wil graag een huis waar ze verder mag keten, maar wat zachtaardige opvoeding met ruimte voor energieregulatie is ook zeer welkom.

Details

Geboortedatum (geschat)
01 april 2021

Video

Video

Video