banner3

Geplaatst op website 15-01-2022
Aanbevolen:
Geslacht : Reu
Geboortedatum (geschat): 21 maart 2021
Leeftijd : Pup
Schofthoogte (Geschat in cm):
Schofthoogte
Toegevoegd :15-01-2022
Telefoon: +31 (0) 6-37403780


Informatie

Update 15-01-2022: Bingo is terug van adoptie, en heeft kunnen bijkomen bij een gastgezin.
Het gastgezin zegt over Bingo:
"Bingo is een vrolijk en mensgericht kereltje. Hij wil het echt allemaal graag goed doen voor je. 
Het zou top zijn als hij een baasje krijgt dat trainingen of hondenactiviteiten zoals behendigheid met hem zou willen doen.

Hij is niet heel druk voor een jonge hond, als hij flink is uitgelaten dan slaapt hij veel en heb je er geen kind aan. Bingo reageert inmiddels goed op kleine correcties (hij wil het graag goed doen) en stopt dan meteen met 'ongewenst gedrag'. Een (strenge) knip met de vingers is soms genoeg. Natuurlijk is het ook goed om hem te prijzen als hij het goed doet!

Bingo is zindelijk en slaapt de hele nacht door in zijn bench.
Hij zoekt gezelligheid bij je en ligt bijvoorbeeld graag naast je op de bank, maar hij dringt zich niet op. Hij geniet ervan geaaid en gekriebeld te worden. 
 
Bingo heeft geen moeite met vreemden, ook niet buiten.
Visite is prima, hij begroet ze niet heel enthousiast maar komt wel even kennismaken/snuffelen. 
Bingo is een gezellig mannetje om mee te wandelen, hij is rustig en trekt niet aan de lijn. Het uitvallen naar honden wat hij eerst deed is al 90% minder. Als hij het probeert is een kleine correctie voldoende.
Bingo is inmiddels ook al mee geweest met de uitlaatservice (van het gastgezin), dat ging heel goed en hij heeft zich prima vermaakt. Hij loopt dan los op het eigen omheinde terrein.
Auto rijden vindt hij geen probleem.
 
Eventjes alleen thuisblijven kan hij ook. Hij blijft dan nog wel even in de bench. Er is dan altijd een andere hond aanwezig en de radio of tv staat zachtjes aan.
Met katten gaat het goed samen. Bingo heeft geen jachtinstinct en jaagt ze niet op.
Het zal voor Bingo (zijn zelfvertrouwen) goed zijn om een andere hond als huisgenoot te hebben. Dit moet wel een wat oudere hond dan hem zijn die stabiel is en boven hem in de rangorde kan staan. Ook belangrijk is het dat de hond speels is en een beetje hetzelfde energielevel heeft.
 
Bingo wordt niet geplaatst in een gezin met jonge kinderen. Oudere kinderen vanaf 12+ is eventueel mogelijk, indien ze weten hoe ze met een hond om moeten gaan en hierin begeleid worden door de ouders.
 
We zoeken voor deze leuke hondeman een consequente en ervaren baas. Een baasje dat hem de juiste opvoeding en begeleiding wil/kan geven en natuurlijk lekker veel met hem gaat ondernemen. Bingo is een jonge pup die nog het één en ander moet leren. Voldoende tijd voor hem is natuurlijk ook erg belangrijk! 
Een huis met een tuin waar hij lekker even kan ravotten (met een geschikt hondenmaatje) zou ideaal zijn.
Wie geeft deze kleine stoere snuiter een passend forever home?

 

Intake 01-06-2021: Achtergelaten in een verlaten tuin, waren daar zes pups: Bingo, TacoThea, MonicaNacho en Sparky, een week of 5 oud. Inmiddels zijn ze ongeveer 10 weken oud, hebben ze ruim een maand lekker kunnen spelen en zijn ze klaar voor hun eigen baasjes. Bingo is de enige van de club met zulke bijzondere blauw-grijze ogen. Hij is het kleintje van de club; korte pootjes, wellicht wordt hij een lowrider?

Details

Urgent
Nee
Geslacht
Reu
Video
https://youtu.be/g9ej4881XXs
Geboortedatum (geschat)
21 maart 2021

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video