banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum : 10 oktober 2016
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 39
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :01-03-2020
Datum geadopteerd :

Informatie

Update 01-03-2020: Het jaar is goed begonnen voor Cici. Deze vrolijke snuiter is negatief bevonden voor anaplasmose, dus er is geen vuiltje aan de lucht om geadopteerd te worden. 

Cici wordt heel blij van mensen, zeker als ze een hoog stemmetje opzetten. Ze is dan ook lief, braaf, sociaal en heel vriendelijk. Ze is zelfs een opgevoed hondje, ze doet haar behoeftes netjes buiten en ze loopt aan de lijn.

Cici is sociaal naar andere honden en ze speelt graag met ze. Ze houdt van eten en is geen moeilijke eten. 

Alles wat dit meisje wilt zijn baasjes, een huisje en een klein etensbakje. Als dank geeft ze haar liefde en trouw. 

Intake 13-12-2019: Cici werd op straat gevonden door Adina Negreau en in een gastgezin in Boekarest geplaatst. Maar Cici kan daar niet blijven, dus vroeg Adina of wij kunnen proberen een baasje voor dit leuke meisje te zoeken. Uiteraard gaan we dat proberen. 

Cici is een klein meisje en weegt nog geen 10 kilo. Ze is gesteriliseerd en 4D getest. Helaas is er anaplasmose bij Cici gediagnosticeerd en word ze hiervoor behandeld, eind december zal Cici wederom getest worden en hopen we dat de behandeling geholpen heeft.

Cici is een vriendelijk en geduldig hondje. Ze leeft momenteel samen met 2 andere honden en 3 katten en dat gaat allemaal goed. Ze is erg rustig en sociaal naar mensen en kinderen toe. Cici zit bij "de beste foster ooit", aldus Adina. Want er wordt zelfs met Cici gewerkt aan haar etiquette. 

Zodra Cici negatief bevonden is voor anaplasmose, dan staat er niks meer in de weg om naar Nederland te komen. Behalve een baasje vinden. 

Details

Geboortedatum (geschat)
10 oktober 2016

Video