banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum : 16 maart 2018
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 30
Schofthoogte Klein
Toegevoegd :23-01-2020
Datum Gereserveerd :

Informatie

Update 18-01-2020: Wat een verschil van dag en nacht voor Flo om verhuisd te zijn. Niet meer in dat enge dodingsstation, maar bij lieve Neli. Flo is een heerlijk hyper de pieper hondje, ze beweegt graag en is geen banghanger. Ze zoekt dan ook een baasje die met haar erop uit gaat. Flo is een vrolijk en mensgericht hondje, ze is verzot op mensen en wijkt niet van de zijde. Bent u op zoek naar een trouwe vriendin? Dan is Flo uw match.

Update 02-01-2020: Neli heeft Flo vandaag uit de PS gehaald, hier mag ze lekker bijkomen van haar hachelijke avontuur in de PS. 

Update 13-12-2019: Flo is vandaag gesteriliseerd, helaas kon ze niet gelijk met ons team mee om naar Neli te gaan. Maar Neli staat te trappelen om Flo op te halen uit de ps en dit gebeurt één deze dagen. 

Intake 06-09-2019: Flo is een zwart gezellig hondje. Ze is zeer energiek, vrolijk, speels en is baasgericht. Flo is een hondje dat graag aan de voeten van de baas ligt. 

Flo vond de aandacht van ons team erg fijn en zou dat graag vaker willen. Wie haalt dit grappige meisje naar Nederland voordat de winter aanbreekt?

Deze hond (7388) verblijft in een gemeenteasiel. Wij doen ons uiterste best de adoptie soepel te laten verlopen, maar hopen op uw begrip wanneer het anders loopt dan gepland.

Details

Geboortedatum (geschat)
16 maart 2018

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video