banner3

Grizzly (voorheen Taj)

Mijn naam was eerst Taj, maar mijn baasjes hadden al een naam bedacht voordat ze een hond hadden uitgekozen. Daarom heet ik nu Grizzly en ach die naam past me ook wel. Ik ben namelijk behoorlijk stoer, vooral als ik met mijn baasjes aan de riem loop. Lekker blaffen naar andere honden en dan er naartoe trekken. Ik weet nog niet altijd wat die andere honden willen, daarom probeer ik meestal heel veel indruk te maken. Gelukkig heb ik al wel een beetje leren spelen met andere honden bij het opvanggezin. Daar heb ik ook al heel veel andere dingen geleerd, zodat ik toch redelijk snel naar mijn definitieve huisje kon worden gebracht. Huisjes eigenlijk, want ik heb een huis met een baasje en een vrouwtje en huis met een opa en oma. Daar ga ik doordeweeks overdag heen en dan kan ik meerdere keren per dag naar de hei en het bos.

Ik kan al heel goed loslopen en heb dus alle ruimte om daar alles te ontdekken. Omdat ik toch nog een beetje verlatingsangst heb, blijf ik altijd in de buurt van mijn baasjes en dat vinden ze buiten wel zo prettig. Terug in huis ga ik lekker op schoot bij oma of kijken in de keuken bij opa. Daar valt nog wel eens wat lekkers te halen.

Op donderdag ga ik met oma mee om het neefje en nichtje van de baasjes school op te halen. Dat is echt geweldig want ik ben daar de grote ster. Allemaal kinderen die naar mij toe gerend komen om te aaien. Ik gun ze wel een beetje aandacht van mij. s Avonds komt mijn baasje me meestal weer ophalen (tenzij oma weer eens heel graag wil dat ik blijf logeren). Als ik met het baasje meega kan ik s avonds lekker met het vrouwtje knuffelen en met het baasje spelen.

In het weekend gaan we weer naar de hei, het bos of naar het strand (hoop dat het water daar nog iets warmer wordt). Op dinsdagavond ga ik lekker met andere hondjes oefenen hoe we baasjes tot wanhoop kunnen drijven. Soms ben ik wel nieuwsgierig of mijn broertjes en zusjes net zulke boefjes zijn als ik.

Groetjes van Grizzly