banner3

Ailin (vooheen Pong)

Alvorens wij Ailin (voorheen Pong) hebben kunnen ophalen hebben wij Ton van der Hel bij ons op visite gehad om te kijken waar Ailin zou komen te wonen  (dit vind ik trouwens erg goed van de Stichting) .
Er zijn even een paar weken overheen gegaan omdat Ailin nog niet helemaal in orde was, toen dat wel zo was hebben wij haar opgehaald bij Christa Waltheer (het gastgezin).
 
Ailin was vanaf het begin een zeer ondernemende dame, dat was direkt wel duidelijk.
Wij hebben thuis nog 3 andere honden en dat is voor haar geweldig. Ze speelt altijd met een van onze kleine honden en die vind het bijna...altijd wel leuk en zo niet dan wordt Ailin op haar plaats gezet door haar. Een komisch gezicht omdat Ailin nu 50 cm groot is en Bibi (de andere hond)  een stuk kleiner.
 
Wij hebben ook meerdere katten en dat wordt door Ailin als speelgoed gezien.... alhoewel ze er wel snel achter was dat katten ook nagels hebben. 1 katertje is haar vriendje, die mag ze zo nu en dan ook de oren wassen.
 
Ze luistert goed en kan ook heerlijk los lopen in het park.
 
Wat ook leuk is dat het zusje van Ailin hier vlakbij woont en zo nu en dan zien ze elkaar en spelen dan ook heerlijk met elkaar.
 
Ronduit gezegd: wij hebben er een hele leuke hond aan en zijn dat ook erg blij met haar.
 
Groetjes Anky Ruzius