banner3

Hallo, ik ben Eliah

Oh wat was ik bang in het vliegtuig en op het drukke schiphol.  Maar toen ik  eindelijk uit de reiskooi mocht, kroop ik gelijk op schoot bij mijn nieuwe baasje.

 Ik vond het nog steeds allemaal eng, maar voelde wel dat deze mensen het goed met me voorhadden. Toen we eindelijk bij mijn nieuwe thuis arriveerden, stond er een nieuwe roedel  van 3 andere honden op me te wachten.  Twee kleine malthesertjes  die me nogal uit de hoogte behandelden, vroegen me ronduit wat zo’n straatschoffie bij hun te zoeken had.

Maar gelukkig was er ook een grote aardige hond bij.  Oliver, zo heet de hond, zei dat ik maar dicht bij hem moest blijven en dat hij wel op me zou passen.  Nou Oliver is nu mijn grootste vriend. Waar Oliver is, daar ben ik ook.  Andere mensen, auto s,treinen etc.  vond ik de eerste dagen best wel eng. Maar Oliver liet me zien dat ik nergens bang voor hoefde te zijn. En als Oliver iets zegt, nou dan klopt het ook. 

Ik ben nu dus nergens bang meer voor en zie mijn nieuwe leven als 1 groot avontuur.  Ik vind het heerlijk om te stoeien met Oliver en lekker te kroelen bij mijn baasjes. Mijn baasjes noemen mij vaak een op en top levensgenieter en moeten altijd om mij lachen als ik met een big smile door het huis ren met al mijn speeltjes. Ik ben hier heel gelukkig en mijn baasjes vertellen mij elke dag dat ze heel veel van me houden en me nooit meer kwijt willen.

Ik hoop dat heel veel van mijn hondenvrienden in Roemenie net zo gelukkig mogen worden als ik nu ben……