banner3

Hallo, ik ben Yaya en ben 27 december 2011 in Nederland aangekomen.

Thuis maakte ik buiten kennis met mijn colliebroer Cheyenne. Wat was ik bang en gromde ik erg tegen hem!  Ik dacht dat hij me net als veel andere honden in het asiel wilde pakken, maar hij liep me gewoon rustig voorbij. Hij blijkt gelukkig een rustige hond die me helemaal accepteert zoals ik ben!

Ook heb ik 2 kattenbroers en een kattenzusje. Mijn kattenzus geeft me kopjes en dat vind ik wel leuk. Ik slaap goed in de bench  s nachts en ga er tegen bedtijd zelf al in liggen.

In het begin wou ik niet goed eten, maar nu eet ik 3 keer per dag netjes uit een bak.

Hoewel ik spelen in het begin maar eng vond, speel ik nu graag met het balletje en breng deze bij mijn vrouwtje terug. Ik heb mezelf een speciale functie toebedeeld en dat is het voorwassen van de vaat in de vaatwasmachine. Ik probeer dan soms theelepeltjes te stelen en die mee te nemen naar mijn mand. Ook autosleutels verzamel ik graag. Als  mijn baasjes deze kwijt zijn , is deze meestal wel in mijn mand terug te vinden. Hoewel dat natuurlijk niet mag, betrap ik mijn baasjes er soms op dat ze stiekem moeten lachen om mijn streken. 

Honden en mensen die ik buiten tegen kom vind ik nog een beetje eng, vooral grote mannen zijn nog erg indrukwekkend. Maar als ze aardig en rustig zijn durf ik snel te komen om beter kennis te maken. Als er honden en mensen dicht bij mijn huis in de buurt komen laat ik door grommen goed weten dat dit mijn huis is! Doordat ik hier nog veel in moet leren ga ik samen met mijn vrouwtje naar een Tinleygedragstherapeut. Deze man is zo rustig en aardig dat ik helemaal op mijn gemak ben bij hem. Zo leer ik dat niet alle honden eng zijn en dat het ook heel leuk kan zijn om kennis met ze te maken.  Ik doe het daar ontzettend goed en krijg veel complimenten hoe fantastisch ik ben!

Ik vind het heerlijk om met mijn baasjes lange wandelingen te maken. Mijn baasjes houden heel veel van mij en willen me echt nooit meer missen!

Dank je wel Dogs Adoptions Nederland voor deze kans op een nieuw leven!!