banner3

Kootyah  (Naomi)

Hier een berichtje van Kootyah, voorheen Naomi

Ik heb het hier prima naar mijn zin en voel me de koning(in) te rijk zoals de foto's laten zien. Helaas zijn het geen actiefoto's maar die volgen een volgende keer als de baas niet vergeet zijn toestel mee te nemen naar het strand. En dan is het nog maar de vraag of ik wel zin in actie heb, hoewel voor een lekkere beloning doe ik veel.

Van 10 april tot 1 mei ben ik er niet want dan ga ik met de 'baasjes' naar Frankrijk. Wat een ellende, moet ik weer naar de dierenarts. Ik ben trouwens wel wat gegroeid en weeg momenteel 12.75 kg, maar ik kan het hebben toch? Verder vind ik het leuk om de katten te zieken en de houten klompen van het vrouwtje zijn ook niet te versmaden want dan proef je de konijne- en kippepoep zo goed. Helaas mag ik hier nu niet meer aankomen en dat doe ik dan ook maar niet, want het baasje is niet zo'n makkelijke hoor.
 

Met vriendelijke poot, tot de volgende blaf
 
Kootyah
 

  

  

Hallo lieve tweevoeters!

Ik ben al een poosje in Nederland en ik heb het hier heel erg naar mijn zin. In mijn holletje zijn heel veel trappen en ik ga dus het hele hol door. Buiten kan ik lekker vrij rondrennen en spelen met het buurmeisje Missy. Lekker op het gras poepen en plassen vind ik helemaal geweldig, maar soms hebben die tweevoeters hier in huis niet door dat ik naar buiten wil! En ja, dan moet ik het wel in het holletje doen.

Ze hebben hier ook heel veel eten! En ik weet dat die tweevoeters dat ook in hun zak hebben; dus blijf ik wel in de buurt! Maar soms heb ik een plekje gevonden waar ook hele lekkere dingen liggen en dan kom ik lekker niet! Mijn baasje denkt dat ik allerlei trucjes kan maar ik doe gewoon van alles om aan een stukje voedsel te komen, zo ga ik netjes zitten, liggen, springen en als het baasje zegt high-five dan steek ik m'n poot maar op en dan krijg ik weer wat en zijn die tweevoeters weer helemaal blij!

Knuffelen is leuk zolang het maar niet te lang duurt! Want er is nog zoveel te beleven!
Ze noemen me ook weleens spookie ik weet niet wat ze daarmee bedoelen. Ook heb ik heel veel speeltjes die ik het liefst eerst allemaal verzamel en vervolgens kapotmaak! Andere hondjes zijn leuk maar ik ben wel heel voorzichtig want ik vind het wel heel eng allemaal! Soms zijn ze zo groot.

In dit hol was eerst ook een hele grote hond maar daar was ik niet bang voor, dat was namelijk een beetje een sukkeltje hij deed helemaal niks. Hij is er nu niet meer, die tweevoeters zeggen dat ie dood is. Maar dat mag de pret niet drukken want ik heb het hier hartstikke naar mijn zin want er is genoeg te avondturen! Ik ga hier geloof ik maar heel lang blijven.

Zorgen jullie ook goed voor mijn broertje Maxi en mijn zusjes Tara en Blanca? Want die willen ook wel in zo n hol wonen als ik! High-five van Kootyah!