banner3

Hier even een leuk stukje over hoe het nu met Babuta gaat.

Wat  kan een klein hondje een groot plezier geven!!!! Wat zijn wij ontzettend blij met de kleine lieve Babu, zeg!

Op 22 December hebben we Babu opgehaald bij het opvanggezin. Eigenlijk voelde Babu zich al meteen thuis bij ons. Het was bijna  te mooi om waar te zijn hoe rustig en lief Babu was.Dat lief en rustig zijn is gewoon zo gebleven. Na twee weken liep Babu los. Dat vindt ze helemaal super!!!! De kleine meid rent en rent maar door het bos. Heerlijk vindt ze dat. Lekker struinen door de blaadjes en de modder. Ze luistert erg goed. En als we thuis zijn kruipt ze heerlijk op schoot of gaat tevreden op haar kluifjes kauwen. We zijn supergelukkig met haar. Ik kan werkelijk geen eigenaardigheden bij haar bedenken. Aan onze katten heeft ze inmiddels twee hartsvriendinnen.

Het was in het begin een weekje aftasten. Maar nu spelen ze zelfs met elkaar en gunnen elkaar alles. Ook vindt ze het heerlijk om mee te gaan in het mandje op de fiets. Ze is zo leuk en gezellig!

We houden van haar en zij van ons. We zijn heel erg dankbaar dat we haar na 7 zware jaren eindelijk een echt vast huisje kunnen bieden. Eindelijk heeft Babu echte baasjes. En dat ze dat heerlijk vindt laat ze zien door al haar liefde en trouw die ze ons daarvoor terug geeft.

Groetjes van Babu, Colinda, Carlos, Naomi en Luca, Fay en Pixie