banner3

Hallo lieve allemaal,

 
Hierbij mijn levensverhaaltje tot nu toe want ik ben pas net 1 jaar geworden. Ik werd gevonden bij een ziekenhuis in Roemenie door een hele lieve vrouwelijke dokter, Dana en die heeft me naar de dogsadoption stichting gebracht. Toen hebben ze me Dana genoemd. Gelukkig maar, want ik was nog maar héél klein, een puppie zonder moeder! Ik weet ook niet meer hoe ik daar zo alleen terecht was gekomen. Ik mocht al heel snel mee naar Nederland samen met 5 andere pupjes dus dat was reuze lollig. We kwamen bij Christa terecht en voor mij een hemel op aarde. Daar was het lekker warm en kreeg ik aandacht en liefde. Christa was een opvangadres totdat ik een eigen baasjes kreeg.
 
Na ongeveer een maandje of zo bij Christa te zijn geweest kwamen er mensen kijken speciaal voor mij! Heb ik me natuurlijk wel even uitgesloofd door een paar keer in Christa haar kamer te plassen en te poepen en op en af de bank te springen, leuk joh. Natuurlijk wilde die mensen mij toen wel hebben en zo is het gekomen ! Ze hebben mij alleen Jazz genoemd omdat dat zo goed bij mij past en mijn baasjes van Jazz muziek houden.
  
Mijn baasje en vrouwtje zijn erg gelukkig met mij, ik ben namelijk vreselijk lief maar ook wel ondeugend. Wij wonen heerlijk buiten en daar kan ik naar hartelust rennen en zwemen in de sloten en de Waal. Ook hebben we een fijne tuin die ik omgedoopt heb tot hondenparadijs met allemaal speeltjes en een vijver waar ik heerlijk kan afkoelen.
 
Ik heb ook op cursus gezeten en dat was met heel veel andere hondjes en soms als mijn baasjes samen weg zijn, mag ik naar juf Loes om te logeren.
 
Ook heb ik nog twee hele grote mensen stiefbroers en die komen bijna elk weekend met mij spelen. Ik vind het heel fijn om bij mijn baasje en vrouwtje te zijn en ik probeer altijd goed te luisteren maar ja, soms lukt dat niet helemaal...
 
Dank jullie wel lieve mensen van Dogsadoptions dat ik nu zo'n heerlijk leventje heb!
 
Veel groeten ook van mijn baasje en vrouwtje,Folkert en Nathalie.
 
Heel veel pootjes en knuffels van Jazz.