banner3

Beste mensen,

 Sinds 7 okt. 2010 heb ik via deze stichting een nieuw hondje. Toen heette ze Mia,  nu heet ze Veertje. Ik vind haar prachtig en grappig. Ik ben ontzettend blij met haar gezelschap.  We zijn vrijwel gelijk op cursus  gegaan, gehoorzame huishond.

Veertje en ik kregen les van mijn schoonzusje, Fransje.  Ons klasje bestond uit Roemeense, Spaanse en  andere lieve snuitjes. Met enthousiasme, geduld en vallen en opstaan leer ik een goede leider  en Veertje een goede volger te zijn.  Dan  wordt het samen spelen , samen leven. En samen wandelen  nog veel plezieriger dan het nu al is.

Wij krijgen nog steeds samen les op de hondenschool (KCA).  Veertje en ik  wandelen veel op de dijk,  met  de sneeuw ging ze volledig uit haar dak. Bijna iedereen die wij tegen omen, zowel mens en hond, reageert enthousiast  en vindt  Veertje mooi en leuk.

Binnenkort  gaan  we leren  zitten in de fietsmand en lopen aan de fiets.  Dat zal vast voor plezierige tochten zorgen de komende lente en zomer. Mijn wens voor Veertje en mij is:  te gekke maatjes, door dik en dun.  Ik bied haar een veilig en fijn thuis, zodat ze haar mindere start in RoemeniĆ« achter zich kan laten.  Door haar gezelschap genees ik van het verdriet over mijn eerste hond Sofietje.  Ze stierf afgelopen zomer.

Veertje is haar waardige opvolgster, en ik word haar waardig als leider en metgezel.

Hartelijke groet van Greet en Veertje.